Närveteranerna i Vallentuna

18 AUG 2019 09:19
Den 1-2 augusti reste 13 spelare från Närveteranerna och 20 från Gotska GK med till Vallentuna för vår årliga klubbmatch. Det blev härliga dagar med både golf och trevlig samvaro, men med en decimerad styrka från När blev det förlust den här gången.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2019 09:19

Den 1-2 augusti reste 13 spelare från Närveteranerna och 20 från Gotska GK med buss och båt till Vallentuna för vår årliga klubbmatch.

Första dagen spelade vi in på deras trevliga bana. Det var ganska blåsigt och svårt, men vi hade en trevlig dag. Efter en kort natt på hotell stod vi på tee med kanonstart 08.30. Tävlingen var dels individuell, men framför allt en lagtävling där de 10 bästa från varje klubb räknades. Vädret var underbart, sol, värme och nästan vindstilla. Men vad hjälper det när vi var 13 mot Gotskas 20 och Vallentunas 25.

Vallentuna övertog vandringspokalen med ett snitt på cirka 76 slag netto mot Gotskas 81 och Närs 83.

Individuellt med tre priser i varje klass var det bara Lilian Möllerström av de våra som blev pristagare. Lilian kom trea i damklassen. Nämnas kan dock att vår eminente tillfällige kock, Björn Pettersson kom tvåa i herrar Gul klass. Tyvärr spelade han för Gotska.

Björn hade säkert utklassat deras kockar i golf, men framför allt matlagning om det funnits på schemat!

Som helhet var det en jättekul resa, som vi gärna fortsätter med. Den preliminära planeringen är att Vallentuna kommer till oss i slutet av augusti nästa år och spelar. Då med spel + mat i När och dagen efter på Gotskas bana.

Nästa år är det upp till kamp för oss. Då med fulltaligt lag!

Björn Möllerström När GK:s veteraner

Skribent: Åsa Ekwall

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se