REGISTRERA DIN GOLFRUNDA!

Varför? Jo om du har rätt handicap blir golfspelet roligare.

Du registrerar en rond genom att gå in på min golf och logga in med golf-id och ett lösenord som du får.

Kom ihåg att föranmäla att du tänker spela en handicapgrundande rond. Antingen när du checkar in till kansliet eller till medspelare innan ni slår ut från första tee.

Om alla medlemmar registrerar ett antal ronder kommer vi på klubben med tiden att få mer rättvisande hcp. Det innebär säkerligen också att majoriteten av oss kommer att spela på ett högre handicap

Spelar du minst 8 ronder under två säsonger som du registrerar kommer en rekommendation från Golfförbundet om ditt hcp inför nästa säsong till kansliet. Det kan innebära en höjning med 1 eller 2 och självklart också sänkning eller oförändrat hcp. Dessutom kan förstås klubbens hcp-kommitte på din begäran ändra ditt hcp, men då krävs att du kan visa upp några registrerade ronder.

Vid vissa tävlingar krävs ETH exakt tävlingshandicap. Det innebär att du  måste ha 4 ronder registrerade föregående år eller innevarande år. Då får du automatiskt ETH. Det ska framgå när du anmäler dig till en tävling om ETH krävs. För att spela seriespel krävs ETH.

Tävlings/hcp-kommittén
När GK

Uppdaterad: 2016-11-11 12:05

Banan Stängd