Damer

Välkommen till Damgolfen på När GK säsongen 2019!

Vi hoppas att golfsäsongen har börjat bra för er alla! Här i När har våren kommit och vår fina bana är öppen sedan flera veckor tillbaka.

Inför kommande säsong är vi glada över att kunna erbjuda en rad olika damaktiviteter på När GK. Liksom tidigare år återfinns flera av dessa i vårt ambitiösa tävlingsprogram. Vi vill särskilt flagga för vår populära Krögargolf.

Vi spelar flera fredagar under sommaren och första tillfället blir fredag 24 maj. Alla rundor avslutas med middag på Fransan. Håll också upp ögonen för När GK:s Matchspel 2019, vår matchtävling som pågår under säsongen med finalspel i både dam- och herrklass. Missa inte det!

Vi är glada över att i år även kunna erbjuda några andra aktiviteter med fokus på oss damer och vill gärna att du redan nu uppmärksammar aktiviteterna nedan. Detaljerad information följer som vanligt inför varje aktivitet på hemsidan (www.nargk.se)och i mejlutskick. Ni är självklart alltid välkomna att kontakta kansliet för mer upplysningar: This is a mailto link, tel. 0498-49 23 20.

• Spontan damgolf på måndagar - premiär 6 maj: Nu drar vi igång med spontan damgolf på måndagar, då vi har blockat tider mellan kl.17:00 – 18:00. Första tillfället blir måndag 6 maj. Därefter ses vi på måndagar under hela sommaren. Efter vår 9-hålsrunda äter de som önskar en bit mat tillsammans på Fransan. Ingen anmälan till krävs – det är bara att komma!
  • Ladies’ Weekend, 8 – 9 juni: Välkomna till en helg med stimulerande golfträning och trevlig samvaro! Vår pro Fredrik Ström guidar oss igenom golfens olika tekniker på rangen, övningsbanan och en avslutande 9-hålsrunda. Båda dagarna äter vi lunch tillsammans på Fransan. Kursavgiften på 1195 kr (inkl. 2 luncher, kaffe, träningsbollar och startpresent). Anmälan görs till Fredrik på 070-837 89 39, This is a mailto link. Förra året fulltecknades helgen snabbt, så det gäller att skicka in en anmälan så snart ni kan om ni vill delta.
  • Trivselgolf med damerna från Gotska, 18 juni: Tisdagen den 18 juni bjuder vi in damerna från Gotska på en golfrunda och efterföljande måltid tillsammans på Fransan. Passa på att träffa golfvänner från andra sidan ön under trevliga former! Mer information följer.
  • Damdag på När, 11 juli: Torsdagen den 11 juli är det vår egen damdag med tävling, middag och prisutdelning.Mer detaljer kommer. Första start är kl. 13.00 och anmälan sker via www.golf.se.
  • Sammanslaget, 13 augusti: Tisdagen den 13 augusti anordnas för andra året i rad Sammanslaget - en tävling för oss damer, kåksare och veteraner. Vi spelar 9 hål och träffas för en bit mat på Fransan efter golfen. Mer information följer.
  • Lördagen den 14 september är det Öppen damdag på När GK. Information och anmälan på www.golf.se. (Exakt tävlingshandicap – ETH - fordras)
  • Seriespelet 2019: Seriespelet med de övriga klubbarna på ön drar igång torsdag 25 april. Om du är intresserad av att delta, tag kontakt med kansliet eller Pelle Josefsson (This is a mailto link ).
  • Veterandamernas seriespel 2019: Veteranerna anordnar också ett seriespel, med en särskild klass för damerna. Alla veterandamer är välkomna att anmäla sig. Om du är intresserad, tag kontakt med kansliet eller Inger Johed (This is a mailto link).

Liksom i fjol kommer klubben att erbjuda medlemsträning på onsdagar under lågsäsong och tisdagar & torsdagar under högsäsong. Se mer information på kansliet och hemsidan.Vid frågor, v g kontakta vår pro Fredrik Ström (070-837 89 39, This is a mailto link ).

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor kring damprogrammet eller om ni har förslag på förändringar eller önskemål om fler aktiviteter - vi tar gärna emot era förslag! Vi ser mycket fram emot att träffa er alla.

Varmt välkomna till sommarsäsongen på När GK önskar damkommittén genom

Sonya Lundberg            Elisabeth Ollas Paulsson     Inger Johed

Uppdaterad: 10 MAJ 2018 08:44

Klicka på bilden och se våra sponsorer