Foto: Marie

Vi söker arrendator till Restaurang Fransan på När Golfklubb

Inför säsongen 2020 söker vi en krögare och arrendator till Restaurang Fransan på När Golfklubb.

Restaurang Fransan ligger i När på Gotlands sydöstra sida (en knapp timmes bilfärd från Visby), i vacker gotländsk, kustnära natur och med utflyktsmålet Närsholmen som granne vid havet. Fransan är en välbesökt restaurang av såväl våra golfare, andra gäster som kommer för en bit mat och av boende i bygden som uppskattar närheten till ett lunchställe och krog.

Golfanläggningen består av en 18-hålsbana, en korthålsbana, drivingrange med övningsområde. När GK har ca 800 medlemmar och ett ökande antal greenfee-gäster. Utöver alla våra golfare är Fransan välbesökt av boende i bygden, semesterfirare och långväga bussällskap som gör ett stopp i När.

Vi utvecklar ständigt vår anläggning och inför 2020 planeras en upprustning av såväl kök som restaurangdel. Utöver ca 150 platser inne i restaurangen har Fransan ytterligare ca 70 uteplatser. Möjligheten att öppna en mindre kiosk mellan hål 9 och 10 finns också. En ny cykelled har under 2019 invigts i När – Lau, med tillhörande cykeluthyrning på vår anläggning och ett mindre stugområde ligger i direkt anslutning till golfklubben.

På Restaurang Fransan är det full aktivitet 6 månader om året och det finns stor möjlighet att utöka säsongen med catering och olika initiativ och aktiviteter resten av året (påskbuffé, julbord, pubkvällar etc.). Fransan omsätter i dag ca 2 – 2,5 milj. om året, men här finns det stor potential till utveckling.

Vi söker en krögare som vill driva Fransan i nära samarbete med oss på golfklubben och är övertygade om att vi tillsammans kan åstadkomma något riktigt bra! Vår krögare är en professionell, kreativ kock, som lagar god mat med omtanke och med känsla för hur man skapar en varm, välkomnande och trivsam miljö för våra medlemmar och gäster.

Våra viktigaste kännetecken är en vänlig och trivsam klubb där du känner dig hemma både som medlem och gäst och där du har tillgång till en restaurang som får både golfare, närboende och turister att stanna till.

Vi önskar kontakt snarast och ett övertagande är aktuellt i mars/april 2020 inför säsongsstarten.

Tveka inte kontakta oss för ytterligare upplysningar.

Kontaktperson:

Åsa Ekwall, klubbchef När GK

Tel: 070-22 44 944 / e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 26 OKT 2019 14:16

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se