Greenfee/Erbjudande

Bli medlem nu inför 2020 och spela gratis resten av 2019

Information om hur du blir medlem. Avgifter mm finns på fliken medlemsavgifter. Kontakta gärna kansliet för ytterligare information.

Greenfee- och lunch-paket från 390:-

Under perioden 12 augusti - 30 september  erbjuder vi ett greenfee- och lunchpaket för 390:-. Erbjudandet gäller måndag - torsdag (ej helgdagar).

Varmt välkommen att spela en runda på vår fina bana och inled eller avsluta golfen med lunch på Restaurang Fransan.

Gotlandsfyran för 1 690 kr. Fyra banor. Fyra upplevelser.

Golfa Gotland runt i din egen takt. Du spelar 4 x 18 hål när det passar och i vilken ordning du vill under golfsäsongen 2019*. På köpet får du fyra golfbollar!

Upplev en liten del av Skottland fast på Gotland, på När GK:s öppna, charmiga och trixiga hedbana. Missa inte heller en avstickare till storslagna Närsholmen.

Unna dig god mat, bra boende och en naturskön runda på idylliska Gumbalde Golf, Hotell & Restaurang. Ett varpakast från Stangmalmen, där de årliga Stångaspelen hålls.

Njut av kvaliteten, utmaningarna och den magiska miljön på Visby GK, rankad trea i Norden! Havskontakt på alla hål och panoramautsikt över Östersjön och Karlsöarna från krogterrassen.

Ta dig an Slite GK, en lika rolig som utmanande och variationsrik skogs- och parkbana i fantastiskt vackra omgivningar. Nära Slite strandby, skärgård och havsöringsfiske

• Greenfee 18 hål på När GK, Gumbalde GK, Visby GK, Slite GK
  • Gäller spel må-to på Visby GK samt alla dagar på övriga klubbar
  • Ej vecka 26-32
  • Betalning på den första av klubbarna du väljer att spela på, där får du också ett stämpelkort
  •  Inför varje runda får du en logoboll av respektive golfklubb
  •  Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudande

Spela på När och Gumbalde till reducerat pris!

Lågsäsong vardagar 700 kr och fredag-söndag 800 kr.
Högsäsong alla dagar 900 kr.

För att boka ringer du kansliet på telefon 0498-49 23 20 eller bokar via internet på golf.se genom att logga in med ditt Golf-ID.

Klicka på Min golf så kommer du direkt till sidan för att logga in via golf.se.

Uppdaterad: 03 SEP 2018 20:36

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se