Greenfee/Erbjudande

Greenfee- och lunch-paket från 390:-

Under perioden 1 maj - 13 juni erbjuder vi ett greenfee- och lunchpaket för 390:-. Erbjudandet gäller måndag - torsdag (ej helgdagar).

Varmt välkommen att spela en runda på vår fina bana och inled eller avsluta golfen med lunch på Restaurang Fransan.

Gotlandsfyran för 1 690 kr. Fyra banor. Fyra upplevelser.

Golfa Gotland runt i din egen takt. Du spelar 4 x 18 hål när det passar och i vilken ordning du vill under golfsäsongen 2019*. På köpet får du fyra golfbollar!

Upplev en liten del av Skottland fast på Gotland, på När GK:s öppna, charmiga och trixiga hedbana. Missa inte heller en avstickare till storslagna Närsholmen.

Unna dig god mat, bra boende och en naturskön runda på idylliska Gumbalde Golf, Hotell & Restaurang. Ett varpakast från Stangmalmen, där de årliga Stångaspelen hålls.

Njut av kvaliteten, utmaningarna och den magiska miljön på Visby GK, rankad trea i Norden! Havskontakt på alla hål och panoramautsikt över Östersjön och Karlsöarna från krogterrassen.

Ta dig an Slite GK, en lika rolig som utmanande och variationsrik skogs- och parkbana i fantastiskt vackra omgivningar. Nära Slite strandby, skärgård och havsöringsfiske

• Greenfee 18 hål på När GK, Gumbalde GK, Visby GK, Slite GK
  • Gäller spel må-to på Visby GK samt alla dagar på övriga klubbar
  • Ej vecka 26-32
  • Betalning på den första av klubbarna du väljer att spela på, där får du också ett stämpelkort
  •  Inför varje runda får du en logoboll av respektive golfklubb
  •  Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudande

Spela på När och Gumbalde till reducerat pris!

Lågsäsong vardagar 700 kr och fredag-söndag 800 kr.
Högsäsong alla dagar 900 kr.

För att boka ringer du kansliet på telefon 0498-49 23 20 eller bokar via internet på golf.se genom att logga in med ditt Golf-ID.

Klicka på Min golf så kommer du direkt till sidan för att logga in via golf.se.

Uppdaterad: 03 SEP 2018 20:36

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se