Årsavgifter 2018

2017-11-23 12:58
För 2018 kan du betala årsavgiften via Min Golf.
  • Uppdaterad: 2017-11-23 12:58

För oss underlättar det vårt arbete betydligt om medlemmarna väljer att betala årsavgifterna via Min Golf istället för att vi ska skicka ut och administrera fakturor. Vi sparar både tid och pengar.

För dig som medlem finns det också fördelar att betala via Min Golf på golf.se. Ditt medlemskap aktiveras omgående vilket innebär att du kan boka starttider så snart vi öppnar upp bokningen.

För att locka så många som möjligt av När Golfklubbs medlemmar att betala via Min Golf, kommer via att genomföra en utlottning där alla medlemmar som betalar via Min Golf innan 31 januari, har chans att vinna ett presentkort i shopen på 1000:- kr samt 2 st greenfeebiljetter att dela ut till vänner och bekanta.

Att betala årsavgifterna via Min Golf är enkelt. Gör så här:

1. Logga in på Min Golf
2. Klicka på mina sidor
3. Klicka på mina betalningar
4. Du hittar dina avgifter under Obetalda avgifter
5. Markera avgifterna
6. Klicka på Betala med kort
7. Därefter ser du din betalning under Genomförda betalningar och du får omgående en kvittens via e-post. Du kan också välja att skriva ut din kvittens under Genomförda betalningar.
Det är möjligt att betala årsavgiften på Min Golf t.o.m den 31 januari. Vill du ändå ha en faktura behöver du inte göra något alls, då skickar vi en faktura via mail från 1 februari.
Har du frågor om betalningen eller ditt medlemskap är du naturligtvis mer än välkommen att ringa oss på 0498-492320 efter 11 december eller skicka ett mail till This is a mailto link
Britt

Banan Stängd
tillsvidare