Grattis Äkta makar! - När GK - Golf - IdrottOnline Klubb

Grattis Äkta makar!

2018-08-04 21:22
Här segrarna i mitten Beol Klasson och Bert Svensson 43 p, tillsammans med tävlingsledningen Sonya Lundberg till vänster och Elisabeth Ollas Paulsson till höger och
  • Uppdaterad: 2018-08-06 09:44

tvåan Vidar Stenberg och Kira Mannerholm,  Gumbalde GK, 42 p och på tredje plats Yngve och Solveig Duvfa, 41 p, från Gagnef GK. De gick hem med varsin tavla skänkta av Konst och inredning i När. Segrarna valde en tavla av Dan Leonetter tvåan av gotlänningen Erik Olsson och trean samen Lars Pirak.

Här en segerkram till Berth Svensson som också var närmast hål på hål 17. Lars Kilander var närmast hål på hål 11. Grattis till er!

Trots en del strul för tävlingsledningen, internet som inte fungerade, sjukdom i restaurangen mm så blev det en mycket lyckad dag för de 54 lagen, härligt väder inte för varmt och förhoppningsvis lyckades alla par hålla sams, en utmaning att spela äkta makar.

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se

Tel: +46 (0)498 49 23 20