Tävling

När GKs tävlingar

Klicka i vänstermenyn Tävlingar 2019 för information, anmälan, resultat mm

Veterantävlingarna anmälan via min golf

TÄVLINGAR  2019

Dags för en ny tävlingssäsong och många tävlingar är förstås årligen återkommande.

Till er som inte tävlat tidigare: Prova på en tävling, inte alls allvarligt, kul att göra nya bekantskaper. Och så får man en registrerad rond på köpet.

Hcp är högsta tillåtna för att tävla 36 om det inte specifikt finns en D-klass (hcp 37-54). Men har du högre hcp än 36 får du ändå ställa upp i ex en partävling, men då spela på 36.

ETH (exakt tävlingshandicap) har vi inte krav på för att ställa upp i en tävling. Däremot uppmanar Svenska Golfförbundet alla spelare att registrera rundor för ett mer rättvisande hcp. Inte minst viktigt inför 2020 när ett hcp-system införs som gäller över hela världen.

Anmälan till tävlingar sker som vanligt via min Golf. Vid partävlingar kan du även anmäla dig individuellt till kansliet för att förhoppningsvis bli inlottad med annan spelare.

Anmälningsavgiften för alla tävlingar är oförändrad 100 kr.  Betala den gärna på Min Golf i samband med anmälan. Underlättar både för dig, som slipper stå i kö i klubbhuset, och för kanslipersonalen.

Golfbilar får endast användas mot uppvisande av läkarintyg.

Prisutdelningen ingår i tävlingen, så vill du ha pris gäller det att vara på plats (gäller ej segrare). Inga ombud godkänns.  Glädjande är att samtliga tävlingar har Sponsorer.

Hoppas vi ses vid årets tävlingar!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 24 APR 2018 17:53

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se