Tävling

När GK:s
Tävlingsprogram 2018
Obs! Det kan förekomma ändringar i programmet.

För anmälan, resultat mm klicka i vänstermeny Tävlingar När 2018

Veterantävlingarna med anmälan via min golf elller under fliken "Tävlingar När 2018" startar tisdag 17 april.

TÄVLINGAR  2018

Dags för en ny tävlingssäsong och många tävlingar är förstås årligen återkommande.

Till er som inte tävlat tidigare: Prova på en tävling, inte alls allvarligt, kul att göra nya bekantskaper. Och så får man en registrerad rond på köpet.

Hcp är högsta tillåtna för att tävla 36 om det inte specifikt finns en D-klass (hcp 37-54). Men har du högre hcp än 36 får du ändå ställa upp i ex en partävling, men då spela på 36.

ETH (exakt tävlingshandicap) har vi inte krav på för att ställa upp i en tävling. Däremot uppmanar Svenska Golfförbundet alla spelare att registrera några rundor för ett mer rättvisande hcp. Inte minst viktigt inför 2019 när ett hcp-system införs som gäller över hela världen.

Anmälan till tävlingar sker som vanligt via min Golf. Vid partävlingar kan du även anmäla dig individuellt till kansliet för att förhoppningsvis bli inlottad med annan spelare.

Anmälningsavgiften för alla tävlingar är oförändrad 100 kr.  Betala den gärna på Min Golf i samband med anmälan. Underlättar både för dig som slipper stå i kö i klubbhuset och för kanslipersonalen.

Golfbilar får endast användas mot uppvisande av läkarintyg.

Prisutdelningen ingår i tävlingen, så vill du ha pris gäller det att vara på plats (gäller ej segrare). Inga ombud godkänns.  Glädjande är att samtliga tävlingar har Sponsorer.

Tävlingsnyheter:

KM spelas i år lördagen 28 juli och kommer som förra året att spelas även med hcp förutom scratch förstås. 5 klasser i år: herr, dam, junior, kåks och nyheten en oldboysklass på allmän begäran. Oldgirls är också välkomna.

Cancerfonden kommer att spelas som en VSOP-tävling.  Välj speltid och partner.  Speldag tisdag 10 juli. Du bokar in dig via min golf när du vill och med vem du vill. Finns inget startförbud på hela dagen.  Startavgift obligatorisk 50 kr. och pengarna går förstås till Cancerfonden

4 kanonstarter. Alla kl 0900.  Närkdagen onsdag 18 juli, Snicken onsdag 25 juli. Äkta makar lördag 4 aug och Sudermästerskapet lördag 11 augusti på När och söndag 12 augusti på Gumbalde.

Dam och herrdag spelas under en helg. Damerna lördag 7 juli och herrarna söndag 8 juli.

Hoppas vi ses vid årets tävlingar!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 24 APR 2018 17:53

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se