Damaktiviteter 2017

Välkommen till Damgolfen på När GK säsongen 2017!

En förhoppningsvis härlig och spännande golfsäsong står för dörren! Årets damaktiviteter är baserade på förra årets utbud och hur stort intresset var kring dessa. På När GK har vi ett brett tävlingsprogram öppet för både damer och herrar. Detta gör att enskilda dam- respektive herraktiviteter får mindre plats hos oss än på andra klubbar. Vi hoppas att du känner dig inspirerad och att vi får se dig delta i många av aktiviteterna! Vi fortsätter också vårt samarbete med Gotska GK och Gumbalde GK.

• Från och med onsdagen den 3 maj kl 17.00 startar Gumbaldes spontangolf för medlemmar i både Gumbalde GK och När GK. Spontangolfen pågår t o m onsdagen den 21 juni. Man spelar 9-hål och anmälan sker på plats, kostnad 20 kr/gång. Medtag egen fika! För medlemmar i När gäller utökad spelrätt på Gumbalde, annars är kostnaden ordinarie greenfee för 9-hål.
  • Seriespelet startar torsdagen den 11 maj på Gumbalde GK. Om du är intresserad att del tag kontakt med Britt i kansliet eller Pelle Josefsson.
  • Lördagen och söndagen den 13-14 maj är det Ladies Weekend på När GK med vår pro Fredrik Ström. Information och anmälan på www.gutegolfskolor.se. (Begränsat antal platser)
  • Onsdagen den 14 juni kl 17.00 är vi inbjudna att spela Trivselgolf på Gotska. Vi spelar klubbmixed greensome över 9-hål. Gotska bjuder på lite mat och vi får chans att umgås. Anmälan sker till kansliet.
  • Söndagen den 2 juli är det Öppen Damdag på När GK. Information och anmälan på www.golf.se. (Exakt tävlingshandicap – ETH - fordras)
  • Torsdagen den 6 juli kl. 15.00 lotsar Paul Ahlqvist oss genom golfens regler. Vi träffas i klubbhuset och fikar, Paul informerar och det blir säkerligen praktisk genomgång av vissa regler på banan. Anmälan sker till kansliet.
  • Torsdagen den 13 juli är det vår egen damdag på När GK med tävling, middag och prisutdelning. Vi kommer också att ha modevisning med kläder från Fredriks shop och Miss Captain Torture. I år bjuder vi in både Gumbaldes och Gotskas damer att delta.Första start sker kl 13.00 och anmälan sker via www.golf.se.
  • Torsdagen den 27 juli är det Gumbaldes damdag och alla damer i När GK är välkomna att deltaga. Första start sker kl 13.00. Anmälningsavgift inkl mat 175 kr. Medtag bidrag till prisbordet.
  • Damdag med kåksarna 9 augusti kl. 14.00

Klubben kommer att ha medlemsträning för både damer och herrar på tisdagar och torsdagar. Mer information kommer på hemsidan.

Vi vill också uppmana dig att registrera minst fyra golfrundor den här säsongen om du inte har registrerade rundor från 2016. Detta krävs för att erhålla EGA exakt handicap och ETH exakt tävlingshandicap, vilket krävs för vissa tävlingar exempelvis Öppna Damdagar.

Varmt välkommen till en ny golfsäsong på När GK önskar tävlingskommittén genom
Kristina Pettersson och Nina Matses Eriksson

Uppdaterad: 2017-06-27 15:27

Banan öppen