Specialerbjudande – Skaffa medlemskap för 2023 nu så får du 2022 på köpet!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Nu har vi ett riktigt bra erbjudande för alla som vill bli medlemmar i När GK. För bara 4 900:- får du fullt seniormedlemskap för hela 2023 och kan dessutom börja spela på direkten. Resten av golfsäsongen 2022 ingår i avgiften.

Erbjudandet gäller från 1/9 2022.

Hos oss är alla välkomna! För den erfarne golfaren väntar en utmanande gotländsk hedbana och för nybörjaren finns fina övningsområden. På När GK är atmosfären avslappnad, familjär och lite lugnare. Klubben har en aktiv tävlingskommitté som anordnar tävlingar för dig som vill utmana och kurser för den som vill utveckla sin golf lite mer.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet på nargk.se/for-medlem/ och nargk.se/bli-medlem/. Har du frågor eller andra funderingar kan du kontakta receptionen på 0498 – 49 23 20 eller via mejl info@nargk.se.

Välkommen till När GK!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter