Vi söker ny krögare till Fransan!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Är du intresserad av att driva en pärla i natursköna När? Nu har du möjlighet att driva klassiska Restaurang Fransan på När Golfklubb. Nuvarande restauratör går vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu en efterträdare. 

Restaurangen på en golfklubb är central och hos på När GK är det inget undantag. Säsongen sträcker sig mellan april – september. Klubben har ca 800 medlemmar och ett stort antal gästgolfare. Vi arrangerar ett stort antalet tävlingar och event under året och därutöver är ju sydöstra Gotland ett populärt utflyktsmål med ett stort antal sommarboende. Vi är en naturlig mötesplats i bygden där alla är välkomna och där hållbarhet, tillgänglighet och värdskap är viktiga byggstenar för oss. Vi lägger stort vikt vid det lokala och ser därför det som en förutsättning att även restaurangen arbetar med lokala råvaror så långt det är möjligt. Vi får ofta höra att det är lite extra trevligt och trivsamt att besöka oss, något vi är mycket stolta över och värnar om. 

Låter det intressant?

Tveka då inte att höra av dig till klubbchefen Micke Ogestad på 0723-422 202 eller micke.o@nargk.se 

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter