Hoppa till sidans innehåll

Banutveckling


UTVECKLING AV BANA OCH TRÄNINGSOMRÅDE

Uppdatering oktober 2021!

Vi har givit Pierre Fulke uppdraget att se på hur vi skulle kunna förbättra övningsområdet och 18 hålsbanan. Pierre är en av landets mest välrenommerade banarkitekter och står bland annat bakom Visby GKs nya bandesign. 

Våra nya hål 8 och 9 börjar nu bli klara och vi fortsätter vårt utvecklingsarbete under hösten med förbättringar av övningsområdet, enligt plan.

Pierre Fulke har tagit fram ett förslag till placering av ny puttinggreen samt omgörning av den befintliga puttingreenen till chippinggren. Du hittar en skiss på detta här (observera att skissen endast representerar greenens placering och att dragning av gångvägar och övriga installationer är preliminära). Arbetet startar under hösten och vi räknar med att kunna ha den nya övningsgreenen under andra halvan av säsongen 2022.

Vi kommer under vintern också att arbeta med det kommande övningsområdet på nuvarande hål 4 så att nya övningsområdet ska vara redo då nya bansträckningen tas i bruk.

Avseende den fortsatta utvecklingen av hål 10-18 så kommer det att skjutas lite framåt i tiden, tills vi har klarlagt frågan kring våra arrendeavtal runt hål 13-14. När detta är gjort kommer vi att ta fram förslag för den fortsatta utvecklingen av hål 10-18. Förhoppningen är att eventuella förändringar ska kunna vara på plats från säsongen 2023 och framåt.

Under nästa säsong kommer vi att renovera bunkrarna på hål 1-9, med hjälp av Pierre Fulke för att säkerställa rätt kvalitet och att banan som helhet utvecklar sin typiska gotländska karaktär.

Uppdaterad: 21 NOV 2020 15:08
E-post: This is a mailto link

Banan öppen

 

Driving range är öppen

 

 Öppettider

Reception

Alla dagar 8-14

 

Restaurang Fransan

Alla dagar

sön - tors 09:00 - 16:00

fred - lörd 09:00 - 18:00

 

 

 

Postadress:
När Golfklubb - Golf
När Smiss 713
62348 Stånga

Kontakt:
Tel: +46498492320
E-post: This is a mailto link

Se all info