Junior- och knatteverksamhet

Gumbalde Summer Camp 2022

Är du juniormedlem på När GK och yngre än 15? Då är du välkommen på sommarens skojigaste aktivitet - Gumbalde Summer Camp. Under tre spännande golfdagar kommer du träna och spela golf tillsammans med juniorer från andra golfklubbar på Gotland - ett bra tillfälle att lära känna nya kompisar! Övernattning för de som vill och hemlig gäst. Alla måltider ingår i avgiften.

I samband med campen genomförs också en av deltävlingarna i gotländska juniortouren. I år kommer vi dessutom att köra Teen Cup Gruppkval vid samma tillfälle. Anmälan till dessa tävlingar sker på Min Golf där tävlingen finns upplagd under Gumbalde GK.

imagefp6st.png

Tid: 29/6 11:00 - 1/7 17:00

Tränare: Anders Fritzon och Martin Munkhammar, PGA Golf Professionals .

Avgift: 600:- per person, betalas på plats.

Anmälan: This is a mailto link med namn, golf-id, val för övernattning, och ev specialkost.

Ta med: Golfklubbor (om du har), kläder för alla väder och avgiften.

Kontakt: Hugo Lindqvist, 0498-48 28 86

”Träna själv på korthålsbanan”

Vi introducerade ”Träna själv” på korthålsbanan under 2020.

Man tränar själv eller tillsammans på korthålsbanan. Speciella Träna-själv-scorekort finns att få i receptionen. Man tränar hur många gånger man vill och fyller själv i scorekortet. Sedan tar man med kortet till juniorträningen för att få tips av vår pro. Ett roligt träningssätt för att bli bättre på golf. De som tränar mycket och ofta förbättrar snabbt sitt spel och det blir enklare att spela på den stora banan.

Nybörjarkurs

Syftet med nybörjarkursen är att du ska få en så bra start på din golfkarriär som möjligt. Vi går igenom hur golf spelas (regler och golfvett). Du får lära dig grunderna i själva spelet (grepp, sving, långa slag, korta slag, puttning m.m.). Och du får tips och råd kring hur du ska träna vidare för att utveckla ditt golfspel.

Uppdaterad: 11 NOV 2016 12:44

Banan öppen