22 JUL 2012 09:01
Veckans resultat.
I veckans onsdagstävling deltog 114 spelar.
  • Skapad: 22 JUL 2012 09:01

Det tackar vi Lasse Hammarström för som år efter år kommer med ett gäng från Visby och spelar och äter middag. Stort Tack Lasse. Roligt också att få gratulera Lasses fru Anette till segern i C1-klassen på 39 poäng. Samma poäng hade Micke Thorén segrare i C-klassen. Maj Nilsson, Visby GK, segrade i B-klassen på 38 poäng och i A-klassen Camilla Nyman, Bro-Bålsta också 38 poäng.

I damtävlingen i torsdags spelade 28 damer slaggolf i strilande regn. Ett stort grattis till Maj-Lis Thomson som tog hem segern i B-klassen på fantastiska 62 slag (43 poäng). Enligt Maj-Lis var det tävlingsledaren Boel Klassons förtjänst. Boel gick i samma boll och har enligt Maj-Lis en lugnande inverkan på hennes spel. Lillian Möllerström segrade i A-klassen på 74 slag. Återigen många priser, som denna gång sponsrades av Butik Julia och Reko Revision & Konsultation.

Två Generationer fick avsluta veckan. 29 lag deltog och lockade flera lag som
hade andra hemmaklubbar än När GK som vinnarna Henrik och Samuel, Gävle GK.
De vann med fina 43 poäng, fyra poäng bättre än tvåan Mikael och Johan
Larsson, Gumbalde GK, och trean Hans och Simon Nilsson från När.

Skribent: Marie Gahnström

BANAN STÄNGD tills vidare p.g.a. stora regnmängder

Mån - fre: 9-14

Julbord fre - sön under v. 47-49