December - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

20 DEC 2015 17:28
Det går fortfarande att spela golf men det är vintergreener som gäller. Vi har haft en härlig höst. Höstmötet ägde rum under Allhelgonahelgen. Mötet beslutade att godkänna etapp 1 av ”masterplanen”. Arbetet med förändringarna på hål 7 och 8 har tack vare den fina hösten påbörjats.
  • Skapad: 20 DEC 2015 17:28

2016 är sista året att använda värdebevisen. Två värdebevis motsvarar ett spelrättsbevis. Har ni vänner, släktingar som vill bli medlemmar i När Gk så kan ni sälja eller ge bort. En sista minuten julklapp.

Ni har säkert upptäckt via era fakturor att vi vid höst/årsmötet den 31 oktober beslutade att höja spelavgiften för seniorer och kåksare. Vi har sänkt medlemsavgiften och istället ökat spelavgiften. Totalt innebär förändringen en höjning med 100 kr. Anledningen är att vi vill locka de som idag är med i en s k brevlådeklubb att istället bli medlem i När. Vi har nämligen en ny medlemsform för de mellan 22-40 som inte spelar så ofta. De kan bli medlemmar inklusive fyra rundor för 1.800 kr. Kanske passar familjemedlemmar som kommer till Gotland för att hälsa på föräldrar och släktingar. Vore roligt om de är med i När GK snarare än en s k brevlådeklubb.

Jag vill uppmärksamma er som blev medlemmar under 2015 att ni i år förutom att betala medlemsavgift och spelavgift behöver skaffa spelrättsbevis för att kunna spela under 2016. Det gör ni genom att köpa två värdebevis eller ett spelrättsbevis. Ni går in på hemsidan och under fliken medlem/sälj köp värdebevis/spelrättsbevis. Det finns flera medlemmar som vill sälja sina värdebevis. Det går också bra att kontakta Britt på kansliet så hjälper hon till.

Under flera år har vi haft ett samarbete med ägarna av Gumbalde golfbana. Vi fortsätter med vårt samarbete även under 2016. För ett tillägg om 1.100 kr kan fullvärdiga medlemmar i respektive klubb spela på båda banorna. Vi kommer även att gemensamt marknadsföra våra två banor inför nästa säsong. Vi fortsätter också vårt samarbete med Gotska GK under 2016. Genom att betala in1.100 kr kan du som medlem i När GK spela obehindrat på Gotska även under juli månad.

Tävlingskommittén har för styrelsen presenterat tävlingsprogrammet för 2016. Det kommer att läggas ut på hemsidan i januari. Det är ett pyssel då programmet ska sammanlänkas med övriga gotländska klubbars program. Nytt för i år är att vi inte längre använder begreppet onsdagstävlingar utan vi har tre tävlingar Cancerfonden, Närkdagen och Snicken som infaller på en onsdag. Samtliga tävlingar kommer att lottas. Tävlingsavgiften höjs till 100 kr. Sudermästerskapet tillsammans med Gumbalde GK, mycket lyckad tävling, äger rum tisdag den 2 augusti på När GK onsdag den 3 augusti på Gumbalde. Jag hoppas att många kommer att vara med och spela. Vår egen stora tävling Närkdagen äger rum onsdag den 22 juli så boka dagarna redan nu i era almanackor. Golfa Gotland Runt äger rum 15-19 maj.

Vi letar fortfarande krögare till restaurangen. Det finns två intressenter men inget är klart än så vi är fortfarande öppna för förslag. Kontakta gärna mig.

Ni som spelar på Svenska Spel kan stödja När GK genom att bli föreningsfadder. Gå in på vår hemsida nargk.se och registrera er under Gräsroten.

Britt och Göran är lediga fram till 11 januari. Vid brådskande fall hör av er till mig på This is a mailto link eller ring på min mobil 070-9609560.

Till sist tack för det här året och

God Jul och Gott Nytt År!