December - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

18 DEC 2014 12:09
Vilken fin höst vi har haft och fortfarande ligger banan grön och inbjudande. Den är öppen tills snön kommer. Våra tappra veteraner och kåksare är fortfarande ute och spelar.
  • Skapad: 18 DEC 2014 12:09

Det blev ingen Luciagolf på När utan vi slog oss ihop med Gumbalde GK. Våra kåksare hade dock sin egen Luciagolf. Det är några år nu som vi inte har genomfört Luciagolfen och vi har nu beslutat att i stället för Luciagolf ha samma tävlingsform, endast tre klubbor, i samband med vårt höstmöte som äger rum under Allhelgonahelgen.

Ni har säkert upptäckt via era fakturor att vi vid årsmötet den 1 november beslutade att höja spelavgiften för seniorer och kåksare med 150 kr för 2014. Det är flera år sedan vi höjde avgifterna och vi behöver öka våra inkomster för att bl a fortsätta med förbättringen av bevattningsanläggningen. En kort sammanfattning från årsmötet finns på hemsidan.

Britt och Göran tar ut ledighet runt jul och in i januari. Kansliet är stängt fram till den 19 januari. Vid mycket brådskande fall hör av er till mig på This is a mailto link eller ring på min mobil 070-9609560.

Jag vill uppmärksamma er som blev medlemmar under 2014 att ni i år förutom att betala medlemsavgift och spelavgift behöver skaffa spelrättsbevis för att kunna spela under 2015. Det gör ni genom att köpa två värdebevis eller ett spelrättsbevis. Ni går in på hemsidan och under fliken medlem/sälj köp värdebevis/spelrättsbevis. Det finns flera medlemmar som vill sälja sina värdebevis. Det går också bra att kontakta Britt på kansliet så hjälper hon till.

Under 2013 och 2014 har vi haft ett samarbete med ägarna av Gumbalde golfbana. Vi fortsätter med vårt samarbete även under 2015. För ett tillägg om 1.000 kr kan fullvärdiga medlemmar i respektive klubb spela på båda banorna. Vi kommer även att gemensamt marknadsföra våra två banor inför nästa säsong.

Vi fortsätter också vårt samarbete med Gotska GK under 2015. Genom att betala in1.000 kr kan du som medlem i När GK spela obehindrat på Gotska även under juli månad.

Tävlingskommittén har för styrelsen presenterat tävlingsprogrammet för 2015. Det är ett pyssel då programmet ska sammanlänkas med övriga gotländska klubbars program. Nytt för i år är Sudermästerskapen tillsammans med Gumbalde GK. Vi spelar två dagar tisdag den 4 augusti på Gumbalde GK och onsdagen den 5 augusti på När GK. Jag hoppas att många kommer att vara med och spela. Vår egen stora tävling Närkdagen äger rum onsdag den 22 juli så boka den dagen redan nu i era almanackor. Tävlingsprogrammet läggs ut på hemsidan under januari.

Roligt för golfen på Gotland är att Golfa Gotland Runt 17-21 maj som inleder golfsäsongen. är fullbokad.

Sponsorkommittén har satt igång sitt arbete. Det gäller att vara ute i tid. Varför inte sponsra ett hål som några medlemmar gjort ett par år. Jag säger det igen visst vore det kul att kunna säga ”det här är mitt hål”. Om du är intresserad av att sponsra så kontakta Ulf Norlén via e-mejl This is a mailto link

Ni som spelar på Svenska Spel kan stödja När GK genom att bli föreningsfadder. Gå in på vår hemsida nargk.se och registrera er under Gräsroten. I år fick vi in 2.500 kr, inte något att skryta med men är vi många så kan det bli en hel del. Gotska GK fick in 18.000 kr.

Till sist

God Jul och Gott Nytt År!

18 december 2014

Fre - sön: 9-16