Golfa Gotland Runt!

20 MAJ 2016 11:58
Stort GRATTIS till Ingegerd Sundström, När GK, som vann C-klassen på 355 slag, 13 slag före tvåan. Ingegerd avslutade på När med en 61-runda, imponerande. Tyvärr lyckades När GK inte försvara sin seger i lagtävlingen från i fjol. Visby GK segrade på bättre handicap och När GK kom på en hedrande andraplats.
  • Skapad: 20 MAJ 2016 11:58

I laget ingick Ingegerd Sundström, Berth Svensson, Berit Lindroth, Marita Swanberg och Ingemar Nilsson. Bra jobbat!

630 spelare deltog i Golfa Gotland Runt i år. Tävlingen startade i ur och skur. Det blev en blöt första dag. Lite bättre blev det dag för dag och sista dagen torsdag sken solen och härligt golfväder. Här på När bjöd vi traditionsenligt på Gotlandsdricke som i år fick mycket beröm. Extra tävling på När var närmast hål på nian som Farsta Strand Golf sponsrade. Dagspriset för Närmast hål på hål fyra sponsrade Hamngårdens Sylt i När.

Tack Anders Kraft, tävlingsledare och domare och alla som ställde upp och såg till att det fungerade och alla trivdes.

Samtliga resultat finns på Golfa Gotland Runt 2016

Fre - sön: 9-16