Golfhäfte

• Skapad: 29 JAN 2013 11:00

SE-300x250

Golfhäftet 2013

När du läser det här är vi i full gång med att producera Golfhäftet 2013! Det kommer att bli en hel del nyheter till säsongen 2013, bland annat kommer ett större antal spanska banor att finnas med i samarbetet och du kommer att finna fler (och nya) erbjudanden i alla länder. Vi kan inte presentera det exakta innehållet i Golfhäftet just nu (det ser dock väldigt bra ut) men vi kan garantera att det kommer att bli ett bredare och bättre utbud jämfört med 2012, totalt kommer det att bli över 400 banor.

VAD ÄR GOLFHÄFTET OCH HUR FUNGERAR DET?

Golfhäftet 2013 är ett samarbete mellan Golfhäftet i Sverige AB och anslutna golfklubbar i syfte att marknadsföra och öka greenfeespelandet. Golfhäftet ger Er som innehavare rätt att spela över 400 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland till halv greenfee. Innan ni utnyttjar Golfhäftet kontrollera på respektive golfklubbs sida att rabatten gäller för den aktuella dagen. I övrigt gäller ordinarie bokningsregler. Du har rätt att spela varje bana en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren.

VILKA KLUBBAR MEDVERKAR I GOLFHÄFTET?

I Golfhäftet 2013 medverkar över 400 golfklubbar. Vilka dessa klubbar är hittar du enkelt på sidan Golfbanor. Där kan du söka efter klubbar utifrån ett golfdistrikt eller efter en enskild klubb på namnet.

BAKGRUND

Golfhäftet föddes efter en lång, varm sommar med flitigt spelande och alltför många rundor på vår välbekanta hemmabana. Vi har ju så otroligt många fina banor i Sverige, varför åker vi inte runt mer i landet och testar dessa frågade vi oss.

Dessa funderingar ledde slutligen till att vi gav ut Golfhäftet för första gången 2006. Detta med en förhoppning om att skapa ett samarbete som gynnade både dig som golfare och de anslutna golfklubbarna genom ett ökat greenfeespelande. De anslutna klubbarna erbjuder innehavaren av Golfhäftet att spela till halv greenfee vid ett tillfälle på varje klubb och vi hoppades att erbjudandet skulle locka både nya och gamla spelare till de anslutna klubbarna. 100 st svenska golfklubbar nappade på vår idé.

Till vår glädje fungerade idén väl och responsen från landets golfare och golfklubbar var väldigt positiv vilket sporrade oss att fortsätta vårt arbete. Fram till 2012 växte antalet samarbetsklubbar till över 370 stycken fördelade på länderna Sverige, Danmark, Norge och Tyskland.

Erbjudandet för dig som golfare är precis som från starten att du får spela samtliga klubbar 1 gång till halv greenfee. Magnus, Andreas och jag kommer att besöka många nya banor i sommar och vår hemmabana skall få sig en välförtjänt vila. Vi hoppas att du följer med oss och gör detsamma!

Med förhoppning om en spännande golfsäsong 2013 och många nya golfupplevelser!

Fredrik van Speijk, Golfhäftet

Skribent: Marie Gahnström