Januari - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

31 JAN 2014 10:41
Glädjande vi har lyckats behålla vår plats som nr 2 på Gotland, vår målsättning för 2013.
  • Skapad: 31 JAN 2014 10:41

Glädjande också att Henrik Stenson tog hem inte bara Radiosportens Jerringpris utan också priset som årets manliga idrottare. Vilket lyft för golfen! Själv tycker jag det var väldigt bra att Golfförbundet uppmuntrade oss golfare att rösta.

Banan är nu stängd. Enligt Göran väldigt bra för den behöver också vila precis som många av oss golfare som lägger klubborna på hyllan ett tag. Fast jag vet att det är många som inte kan hålla sig från golfen utan åker till sydligare breddgrader och håller igång golfen året runt.

Regelpromenad på När GK föreslår jag att ni roar er med. Ni går in på hemsidan och under banan/regler hittar ni regelpromenad hål 1-18 på När, svaren finns där också. Lycka Till!

Tävlingsprogrammet för När GK är färdigt och läggs nu ut på hemsidan. Visst kan det fortfarande bli mindre ändringar men datum för själva tävlingarna ligger fast. Tävlingskommittén kommer att behöva hjälp vid de olika tävlingarna så hör gärna av er till kansliet om ni har lust att hjälpa till vid någon tävling. Jag har själv gjort det ett antal gånger och det är riktigt kul.

Några datum att anteckna redan nu
12 april  Städdagen
23 juli     Närkdagen

Samarbetet Gotska och Gumbalde fortsätter under 2014. Tillägget för att spela på Gumbalde har vi sänkt till 1.000 kr och det gäller hela säsongen. Gotska behålls på 1.000 kr men ej spel under juli månad.

Handicaprevision sker så här års. När vi tittat på hur vi medlemmar registrerar våra ronder varierar det från dom som inte registrerar någon rond till dom som registrerar alla sina ronder. För alla som tävlar är det viktigt att ha ett så rättvisande hcp som möjligt så därför bör vi också registrera sällskapsronder. Tävlingsronder registreras automatiskt. För visst blir det roligare om vi har ett rättvisande hcp.

11 januari i Visby träffades styrelse, kommittéordförande och personal för att inför säsongen 2014 ha en gemensam plattform att arbeta utifrån. En idé som kom upp är att vi bildar projektgrupper. Till att börja med skulle vi vilja bilda en grupp som jobbar med att rekrytera nya medlemmar. Om vi ska lyckas få juniorer till vår klubb behöver vi föräldrar, mor/farföräldrar som hjälper till. Vi behöver all hjälp vi kan få. Hör av er till mig eller kansliet.

Sponsring såg lite mörkt ut i höstas men där har det jobbats bra. Flera fleråriga avtal, alla hål har sponsorer och de flesta tävlingarna.

Svenska Spel ska ni som spelar ofta anmäla att er favoritklubb är När GK. Då får vi in några extra slantar.

Bytt adress viktigt att anmäla till kansliet om du bytt adress gäller även e-mejladress.

Golfhälsningar