Januari - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

20 JAN 2015 11:43
Nu är kansliet öppet igen och Britt och Göran tillbaka efter sin semester.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2015 09:15

Vintern verkar vänta på sig åtminstone har vi inte sett den än, däremot har det blåst en hel del. Banan är öppen med vintergreener.

Inte så glädjande är att vi tappat en placering på Golf Digests ranking av Gotlands golfbanor, har halkat ner till nummer 3. Slite lyckades krypa förbi oss. Nu har vi något att kämpa för 2015.

Tävlingsprogrammet för När GK är färdigt och finns under fliken Tävling. Det kan bli mindre ändringar. Ny tävling i år är Sudermästerskapen tillsammans med Gumbalde GK. Den spelas över två dagar i början av augusti.

Ska du spela tävlingar i år och ha chans till pris måste du ha EGA exakt tävlingshandicap. Det innebär att 4 ronder ska ha registrerats under 2014 eller 3 ronder i år. Då får du automatiskt EGA exakt tävlingshandicap. Tävlingsronder registreras automatiskt.

Några datum att anteckna redan nu

11  april Lördag          Vårmöte då verksamhetsberättelse och bokslut presenteras.
2    april Skärtorsdag  Städdagen
22   juli  Onsdag          Närkdagen
4-5 augusti                   Sudermästerskapen

Samarbetet Gotska GK och Gumbalde fortsätter under 2015. Tillägget för att spela på respektive bana är 1.000 kr/bana och gäller hela säsongen.

Specialerbjudande 2015 att bli medlem för 2.300 kr. I erbjudandet ingår medlemsavgift om 800 kr plus 5 golfrundor. Flera medlemmar har frågat efter någon form av enklare medlemskap för bl a släktingar som tillbringar kortare tid på Gotland så detta är ett försök under 2015.

Årskort golfbil om 1.400 kr erbjuder vi i år våra medlemmar som har läkarintyg.

Gräsroten är Svenska Spels sätt att sponsra idrottsklubbar. Ni som spelar ofta anmäl När GK som favoritklubb under Gräsroten på hemsidan. Då får vi in några extra slantar.

Bytt adress viktigt att anmäla till kansliet gäller även e-mejladress.

Britt fyllde jämnt den 7 november och klubben gratulerade med en cykelkorg full med olika godsaker. Britt fick en el-cykel av sina släktingar.

Golflhälsningar
20 januari 2015