”Juni - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När”

01 JUL 2014 10:26
Sommarmöte måndag den 14 juli kl 15.00 ger tillfälle att få höra lite hur klubben ligger till, vad som är på gång och inte minst komma med frågor och idéer.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2014 09:59

Närkdagen onsdag den 23 juli är vår medlemsdag med scrambletävling kanonstart kl 12.00, gemensam middag och underhålling, prisbord från företagen i När.

Onsdagstävlingarna kör igång med Cancerfonden den 2 juli och får inleda juli månad. Anmälningsavgiften går oavkortat till Cancerfonden.

Medlemsträningen under sommaren tisdag och torsdag med start 8 juli. Tisdag för seniorer kl 15.00 och juniorer kl 16.00 och torsdagar knattar kl 09.30, seniorer kl 10.00 och juniorer kl 11.00. Gratis för knattar och juniorer, seniorer betalar 50 kr. Ta chansen att bättra på din teknik!

Flaggtävlingen sponsrad av REKO AB inledde juni och följdes av Gute Golfskolors tävling. Leonettes Konst spelades midsommardagen tremannalag scramble. Kort sammanfattning och resultat från tävlingarna hittar du på hemsidan och under min golf.

Närs Öppna Veterandag den 4 juni lockade över 100 deltagare från samtliga Gotlandsklubbar. Veterankommittén stod för ett mycket populärt arrangemang.

Visby GK mot När GK spelades på Visby GK den 28 juni i regn. Efter ett flertal Närsegrar var det Visby GKs tur att ta hem vandringspriset. Nu får vi se till att det kommer tillbaka till oss vid höstmatchen i augusti.

Seriespelet gör uppehåll under juli och startar åter den 4 augusti. Anmäl gärna till kansliet om du vill vara med. Det är en rolig form av tävling, greensome.

Krögargolfen återstår fyra deltävlingar av sex. Tävlingen spelas över 9 hål, slaggolf och avslutas med gemensam middag. De tre bästa resultaten räknas. Du behöver alltså inte vara med varje fredag. Avslutningen är lördag den 6 september och då spelar vi 18 hål. Anmälan sker till restaurangen och kostar 230 kr/gång inklusive mat.

Hemsidan och vår facebooksida där hittar du resultat från tävlingar information om kommande tävlingar och lite annat smått och gott. Gå gärna in och titta lite då och då.

Pröva på Golf gratis kör vi i år igen. Varför inte bjuda in vänner och bekanta att pröva. Klubbor finns att låna. Mer information finns på hemsidan och hos kansliet.

Nu hoppas jag på att sommaren ska komma så vi får en riktigt fin juli.

När 2013-06-30

Fre - sön: 9-16