Hoppa till sidans innehåll

Klubbchef Åsa Ekwall

05 DEC 2018 17:18
Hej alla golfvänner,
  • Uppdaterad: 05 DEC 2018 17:18

Flera av oss har redan träffats på eller utanför golfbanan. Jag är medlem i När GK sedan många år tillbaka och har under senare tid engagerat mig i klubbens styrelse och tävlingskommitté.

Idrotten har alltid haft en central roll i mitt liv och på senare år är det golfen som har tagit över helt. Jag är otroligt glad över att nu få möjligheten att arbeta tillsammans med det fantastiska team – riktiga eldsjälar - som tar hand om vår fina bana, träningsverksamheten, vårt kansli och vår restaurang, och självklart också tillsammans med alla er engagerade medlemmar! 

När upptäckte jag sommaren 1986 och har sedan dess inte kunnat släppa taget om vare sig min man eller den här härliga platsen på jorden. Vi har återvänt hit varje sommar och har under de senaste åren veckopendlat mellan Stockholm och När. Om du sträcker på dig och tittar mot byn när du har hålat ur på 5:ans green, kan du skymta trädtopparna bakom vår ladugård. 

Vad har jag då för erfarenheter som gör att jag sökt en tjänst som chef på en golfklubb? 

Jag har under flera år arbetat som kanslichef i statsförvaltningen, men det var ett spännande chefsjobb i Paris som gav mig flera verktyg som jag nu kan använda i arbetet för vår klubb i När. I Paris arbetade jag som ansvarig för ett mindre team med uppdraget att driva och utveckla en verksamhet som på många sätt liknar den på När GK. Det är inte så långt mellan Paris och När som man kan tro: nu är det När och När GK som är i centrum.

Jag ser så mycket fram emot att få träffa er alla på banan och i klubbhuset under 2019.  Men innan dess önskar jag er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År! 

Åsa

________________________________ 

 


E-post: Adressen Gömd

 Öppettider

Reception och shop

Alla dagar: 8-15

 

Restaurang Fransan

Fre - sön: 9-16

Mån - tor: Stängt

 

 

 

Postadress:
När Golfklubb - Golf
När Smiss 713
62348 Stånga

Kontakt:
Tel: +46498492320
E-post: This is a mailto link

Se all info