Klubbmästare 2017!

23 JUL 2017 08:50
Grattis igen årets mästare Anette Montelius i damklassen både scratch 85 och hcp 65 slag, och i herrklassen Oskar Thulin, scratch 72, och Johan Larsson hcp 67 slag. Mästare i kåksklassen Rune Nordahl scratch 87 och Bo Ax hcp på 74 slag
  • Uppdaterad: 23 JUL 2017 11:12

KM spelades,som alltid scratch men också hcp för att locka fler att vara med. Ett lyckat initiativ. Totalt 60 deltagare varav 15 damer, roligt, och 12 kåksare. Två juniorer hade anmält sig. Då det måste vara minst fyra för att bli en klass. Föra att få spela gick de in i respektive dam och herr klassen. Vid KM delas endast plakett ut till segrarna.

Det var hårt i damklassen där Anja Lindholm kom tvåa i scratch och trea i hcp.
Hanna Blix, junior,  trea respektive tvåa, duktigt.

I herrklassen förra årets mästare Tobias Kållberg tvåa scratch och Jan Torberger trea både scratch och hcp och Oskar Thulin trea hcp.

I kåksklassen tvåa Kenth Håkansson, scratch och Lasse Enblom trea i både scratch och hcp. Rune Nordahl tvåa i hcp.

Resultatlista för hcp-tävlingen  finns på min golf

Resultat KM scratch

Res scratch herr