Lagseger När GK i Golfa Gotland Runt!

24 MAJ 2014 09:36
Grattis Tommy Helgesson till seger i B-klassen. Tommy tillsammans med Boel Klasson, Berth Svensson, Gunnar Gustafsson och Ove Gahnström tog hem lagsegern i Golfa Gotland Runt. Bravo!
  • Skapad: 24 MAJ 2014 09:36

Vilken fin vecka! Början såg mörk ut. På måndagmorgonen strilade regnet över Gotland men när tävlingen startade kom solen och lyste sen hela veckan. Vilken fin reklam för golfen på Gotland.

Det var andra gången under Golfa Gotland Runt som Närspelare lyckades ta hem lagsegern. Denna gång före Visby GK. Det är de fem bästa spelarnas resultat som bildar lagresultatet.

Tommy Helgesson vann B-klassen med 359 slag på bättre SPC än tvåan.

A-klassen vann Leif Reinholdz från Örebro Golf & Country Club på 361 slag. På en hedrande tredje plats kom Thomas Lindholm som visserligen spelade för Hulta GK men vi på När räknar honom till oss.

Segrare i C-klassen Michael Brunow på 342.

Tävlingens första HIO gjorde Björn Lindström, Karlstad GK, på hål 17 hos oss på När. Bedriften belönades av SunBirdie med 4 veckors long stay i Spanien för två.

Kåkstävlingen på När vann Folke Broberg, Slite GK på 15 slag.

Närmast hål på När under veckan på hål 4 vann Karin Lundqvist på fina 1,22 m.

Årets tävling lockade närmare 650 spelare. Tävlingsformen var slaggolf.

Alla resultat hittar du på Golfa Gotland Runts hemsida

Golfa Gotland Runt