Leonettes matchspel!

27 JUL 2019 09:10
Här de två stolta segrarna Anette Monelius och Johan Larsson med de vackra segerpokalerna som Dan Leonette har skapat och sponsrat vår tävling med.
  • Skapad: 27 JUL 2019 09:10

Fredag den 26 spelades finalerna i Leonettes Matchspel i perfekt golfväder! Damernas match stod mellan Anette Montelius & Lena Thelenius och herrfinalen kämpade Johan Larsson & Andreas Montelius om seger.

Nästa år hålls vårt årliga matchspel för 5:e året i rad och vi siktar vi på att uppgradera tävlingen till ett Klubbmästerskap, med syftet att inspirera fler av våra medlemmar att delta!

Ett stort tack till alla spelare som ställt upp i 2019 års matchspel och ett särskilt tack till Henrik Almhagen - tävlingsledare och eldsjälen bakom vårt matchspel - och våra generösa sponsorer Dan och Kerstin Leonette. Vi ses igen nästa år!

Fre - sön: 9-16

Mån - tor: Stängt