"Mars - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När"

26 MAR 2017 13:00
Det har varit tyst under vintern men det betyder inte att det inte hänt något inför säsongen.
  • Skapad: 26 MAR 2017 13:00

Reception och shop har nu blivit en enhet. Stort Tack till Alf Thorén, Micke Thorén och Johan Larsson som lagt ner många ideella timmar. Det har gjort att vi hållit oss inom budget. Ni kommer inte känna igen er.

Banan är nu öppen med sommargreener efter en mild vinter. Nu hoppas vi att det inte blir bakslag i vädret. Det finns ju något som heter aprilväder.
Vi hälsar Johan Tingström, som började sin anställning 1 mars välkommen. Johan ersätter Tommy Mårdbrink som gick i pension i höstas.

Restaurangen förblir vår huvudvärk. Att driva den i egen regi gick inte så bra så vi har letat efter en arrendator. Det har inte varit lätt men förhoppningsvis har vi en intresserad på gång. Vi hoppas att vi kan öppna till påsk med enklare förtäring och sen längre fram i maj ha full verksamhet igång.

Städdag Påskafton lördag den 15 april börjar kl 09.00 och vi jobbar fram till lunch, traditionsenlig soppa. För de som vill avslutar vi med 9 hål. Anmäl till Britt i kansliet. Hoppas få se er där!

Tävlingsprogrammet hittar ni på hemsidan under tävling samt vad som gäller tävlingsverksamheten under året.
Veteranernas tisdagsgolf är igång.
Påsksmällen på påskdagen söndag den 16 april är årets första tävling, partävling. Första start kl 10.00. Hoppas få se många tävlande.
Vårblandningen lördag 29 april nästa tävling med start kl 09.30, också en partävling.  Efter tävlingen.

Vår/årsmötet lördag den 29 april kl 16.00. Kallelse kommer. Mötet kommer att behandla verksamhetsberättelsen och bokslutet för perioden 2016-01-01 – 2016-12-31. Handlingarna kommer finnas på hemsidan två veckor före mötet och kan rekvireras från kansliet. De finns också vid mötet. Välkomna!

Samarbete för en kostnad av 1 100 kr/bana med Gotska GK och Gumbalde GK fortsätter vi med och med Vallentuna GK. Fullvärdiga Närmedlemmar spelar gratis på Vallentuna GK och vice versa, max 5 bollar/vecka under vardagar (ej juli).

Greenfeebiljetter kan du köpa ett häfte om 10 biljetter för seniorer lågsäsong 3 500 kr (vardagar) och högsäsong och helger lågsäsong 4 000 kr och 1 200 kr juniorer (13-21). Häftet är inte knutet till en person utan kan användas för familj och gäster på besök.

Sponsring har vi fortfarande flera trogna men det finns alltid utrymme för fler sponsorer. Våra sponsorpaket finns på hemsidan under fliken Företag.

Facebook gå gärna in och gilla vår sida När Golfklubb. Ett enkelt sätt att få information om vad som händer.

26 mars 2017