Mars - Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

05 APR 2015 14:47
Blev inte mycket till vinter snarare en lång höst men nu har våren kommit och golfsäsongen börjat så smått. Flera veteraner har i stort spelat hela vintern och tisdagsgolfen är nu i full gång. Kåksarna ser vi regelbundet.
  • Skapad: 05 APR 2015 14:47

Vårmöte lördag den 11 april kl 15.00 har det gått ut kallelse till. Mötet kommer att behandla verksamhetsberättelsen och bokslutet för perioden 2013-09-09 – 2014-12-31. Handlingarna finns på hemsidan och kan rekvireras från kansliet. De finns vid mötet. Välkomna!

Banan är öppen sedan i februari med sommargreener och i mycket fin kondition. Vår bankonsulent Bobban besökte oss här i slutet av mars och det var tummen upp. Nu hoppas vi att det inte blir bakslag i vädret.. Det finns ju något som heter aprilväder.
Välkomna tillbaka ¨är Tommy Mårdbrink och Bert Jacobsson som började sina jobb på banan 1 mars

Städdagen skärtorsdag den 2 april inleder säsongen och påsken. Vi börjar kl 09.00 och jobbar fram till lunch, traditionsenlig soppa. För de som vill avslutar vi med 9 hål. Anmäl till Britt i kansliet. Hoppas få se er där!

Påsksmällen på påskafton 4 april är årets första tävling. Trots att påsken ligger tidigt så hoppas jag få se många tävlande. Första start är kl 10.00.

Påskbuffé serverar restaurangen på påskafton kl 16.00-20.00 och påskdagen mellan kl 12.00-16.00. Vuxna betalar 250 kr/kuvert och barn upp till 12 år 125 kr. Det har tidigare år varit populärt så boka bord, telefon 070-6415924. Kanske en idé att äta påskbuffé efter påsksmällen.

Restaurangens caféverksamhet öppnar 1 april och för lunch mm 1 maj.

Pröva på golf gratis fortsätter i år. Klubbor finns att låna. Ta med en vän som vill pröva ut på korthålsbanan. Det går även att ta med vänner ut på banan att pröva på men då får det bli när det är relativt tomt på banan.

Greenfeebiljetter kan du köpa ett häfte om 10 biljetter för 3.000 kr senior och 1.200 kr juniorer (13-21). Häftet är inte knutet till en person och gäller både låg och högsäsong. Kan användas för familj och gäster på besök.

Tävlingsprogrammet hittar ni på hemsidan under tävling. I stort sett har alla tävlingar sponsrade priser. Mycket bra för då går hela tävlingsavgiften tillbaka till klubben. Tävlingskommittén vill gärna ha hjälp på själva tävlingsdagen. Hör gärna av er till Per Josefsson, tävlingskommitténs ordförande, This is a mailto link om ni har lust att hjälpa till, krävs inga förkunskaper.

Handicap påminner jag åter om. För att i en tävling kvalificera sig för pris har Gotlands Golfdistrikt beslutat på rekommendation av Svenska Golfförbundet att tävlande måste ha exakt handicap (ETH). Det innebär att om du tävlar måste du ha registrerat fyra ronder förra året eller tre ronder i år före första tävlingen du deltar i. Tävlingsronder registreras automatiskt. Par och scramble tävlingar registreras inte. Sällskapsronder registrerar du själv i min golf, golf.se

Sponsring har gått över förväntan. Vi ligger över budget. Alla hål har en sponsor. Klart är att det finns alltid utrymme för fler sponsorer.

Kansliet är fr o m april öppet alla dagar. I år har vi ökat vårt samarbete med Fredrik Ström, vår pro. Han kommer att vara i receptionen under lågsäsong.
Vi behöver ytterligare två personer i receptionen mitten juni till mitten av augusti. Kom gärna med förslag om ni känner någon t ex studerande som vill ha ett sommarjobb.

GLAD PÅSK!

BANAN STÄNGD tills vidare