”Mars” Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

06 MAR 2013 12:57
Februari bara försvann, är ju en kort månad, så här kommer i stället några rader nu i början på Mars, enligt almanackan den första vårmånaden.
  • Skapad: 06 MAR 2013 12:57

Februari slutade med en hel del sol som fortsatt de första dagarna in i mars. Snön smälter och här och där skymtar gräset fram på banan. Den är fortfarande stängd men kommer ingen mer snö så kanske den kan öppna om ett par veckor och får vi hoppas till påsk som i år är mycket tidig. Kåksarna och veteranerna hänger på låset.

Banan kräver mycket jobb så fort snön smält. Så Göran har fått förstärkning av Tommy Mårdbrink som vi hälsar välkommen tillbaka. Den 1 april kommer också Pernilla Holmberg tillbaka.

Städdag lördag den 6 april 09.00-12.00 hoppas jag många kan ställa upp på. Om vädret tillåter avslutar vi med spel. Klubben bjuder på soppa och kaffe.
Anmäl er till Britt i kansliet senast måndag 2 april.

Tävlingsprogrammet är klart och finns på vår hemsida. Första tävlingen är Påsksmällen den 30 mars på påskafton en partävling sen Vårblandningen den 28 april. Golfa Gotland Runt, 10-årsjubileum, drar igång den 20 maj och avslutas 24 maj. Rekordmånga anmälningar, 750 har kommit in, så intresset bara ökar. Anders Kraft är ansvarig och behöver all hjälp han kan få.
Anmäl ditt intresse till Britt på kansliet senast 20 april.

Restaurangen öppnar med påskbuffé Påskdagen. Under april blir det caféverksamhet fram till Valborg då de öppnar upp fullt ut.

Värdebevis nu finns det köpare på hemsidan. Som jag skrivit tidigare är priset högt satt och flera har gått ner i pris. När du gör dig av med ditt värdebevis gynnar du klubben eftersom du då bidrar till att vi får ytterligare medlem och inkomst till klubben. Vill du sälja eller ge bort ert värdebevis finns information om hur du ska göra på hemsidan www.nargk.se.

Sponsorkommittén har jobbat på och lyckats få de flesta av våra sponsorer att stödja oss även 2013. Däremot är det svårt att få nya sponsorer. Det är roligt att några privatpersoner valt att sponsra hål. Det finns fortfarande fyra, fem hål kvar att sponsra. Säger det igen vore det inte kul att ha ett eget hål på vår härliga bana som idag är rankad tvåa på Gotland.

När den 6  mars 2013

Skribent: Marie Gahnström