”Mars” Ordförande me nåre ård fran golfen pa När

20 MAR 2012 09:48
Brev från Helen.
  • Skapad: 20 MAR 2012 09:48

Städdagen lördag den 31 mars 09.00-12.00 är vår första gemensamma aktivitet. Om vädret tillåter avslutar vi med spel. Klubben bjuder på soppa och kaffe.

Anmäl er till Britt i kansliet senast onsdag 28 mars.

Restaurangen öppnar med enklare caféverksamhet den 1 april. Påskafton blir det påskbuffé med underhållning. Resten av april fortsätter de med caféverksamhet och öppnar upp fullt ut den 28 april. Styrelsen har tillsammans med vår nya krögare beslutat att tillsätta en mindre restauranggrupp som ska verka som bollplank, komma med förslag till meny, aktiviteter mm. Efter två inte så lyckade år är det viktigt att vi vänder uppåt igen. Restaurangen är en viktig hörnsten i vår verksamhet.
Är du är du intresserad att vara med och bidra till att lyfta restaurangen?
Hör av dig till kansliet eller gärna direkt till mig senast 25 april.

Jubileum 25 år 25 juli vill vi ska bli en stor fest för alla medlemmar med tävling, dans och underhållning. Här behöver vi hjälp av er medlemmar. Vi kommer att bilda en festkommitté.
Vill du vara med och planera? Hör av dig till kansliet eller direkt till mig senast 25 april.

Tävlingsprogrammet är klart och finns på vår hemsida. Första tävlingen är Påsksmällen på påskafton en partävling sen Vårblandningen den 28 april. Golfa Gotland Runt drar igång den 6 maj och avslutas 10 maj. Anders Kraft är ansvarig och behöver all hjälp han kan få.
Anmäl ditt intresse till Britt på kansliet senast 15 april.

Golfens ledarutbildning 1 har ni i dagarna fått information om. Vi har få juniorer men vi har också brist på ledare i klubben och utan ledare får vi inte heller igång någon juniorverksamhet som kan locka ungdomarna. Här en chans för er som kanske gått och funderat lite smått att det vore roligt att engagera era barn eller barnbarn i golfen och själva vara med och bidra. Mer information hittar du på vår hemsida www.nargk.se.

Kansliet här hälsar vi Marie Gahnström välkommen tillbaka. Hon börjar den 1 april heltid. Förutom jobbet i receptionen kommer Marie att ansvara för vår nya hemsida. Den planerar vi lansera den 1 april. Ni som såg information om Golfens ledarutbildning har kanske redan tittat på den. Om inte så är länken https://www5.idrottonline.se/default.aspx?id=293866. Marie tar gärna emot kommentarer och förslag till förbättringar. Sidan är under uppbyggnad.

Banan kräver mycket jobb nu så Göran och Atte har fullt upp och fått förstärkning av Tommy Mårdbrink som vi hälsar välkommen tillbaka. Den 1 april börjar också Pernilla Holmberg.

Medlemmar har vi idag runt 732 och vi behöver flera så vill igen uppmana alla er som nu har ett värdebevis att ni utnyttjar det för att värva fler medlemmar till klubben. Vill ni sälja eller ge bort ert värdebevis finns information om hur ni ska göra på hemsidan www.nargk.se.

Hoppas få se många av er på Städdagen, en trevlig början på säsongen, och i Påsk.

När den 18 mars 2012

Skribent: Marie Gahnström