När GK Golfa Gotland Runt

22 MAJ 2015 19:59
Grattis Boel Klasson, Reimer Thomsson, Tommy Helgesson, Berit Lindroth och Marita Swanberg som tog hem lagsegern i Golfa Gotland Runt. Dan Leonettes vackra vandringspris blir kvar på När ytterligare ett år.
  • Skapad: 22 MAJ 2015 19:59

Det var tredje gången som Närspelare lyckades ta hem lagsegern. Denna gång före Örebro Golf and Country Club och Visby GK. Det är de fem bästa spelarnas resultat som bildar lagresultatet.

Boel var också bästa gotlänning med sin fjärde plats i C-klassen. Bra prestation. Reimer var närmast hål på Visby GK.

Närmast hål under veckan på När var Britt-Mariel Karlsson, S:t Jörgen Park Golf Club, på hål 4 med 1.50 m. Priset 2.000 kr matcheck på ICA Maxi.

Kåkstävlingen på När vann Monika Jacobsson ffån Haninge Strands GK på 14 slag.Monika vann även  partävlingen tillsammans med sin man Niklas. Partävlingen var ny för i år och mycket populär.

Årets tävling lockade närmare 650 spelare. Tävlingsformen var slaggolf.

I år hade vi inte vädret med oss, kalla vindar, regnskurar under första dagarna. Tur nog blev det bra golfväder både onsdag och torsdag. Hoppas nu att deltagarna minns dessa dagar. Jag är säker på att de kommer komma ihåg Närs bana för den har under alla dagar varit i ett fantastiskt skick med snabba kanske alltför snabba greener. Vi har fått mycket beröm.

Stort Tack till Anders Kraft, tävlingsledare och domare, som såg till att allting flöt utmärkt tillsammans med flera frivilliga funktionärer.

Alla resultat hittar du på Golfa Gotland Runts hemsida

Golfa Gotland Runt