Närkdagen Resultat!

24 JUL 2014 23:03
Alla dessa företag i När stod för det generösa prisbordet till årets Närkdag. 42 lag spelade scramble och avslutade dagen med gemensam middag. Tommy Wahlgren var kvällens prisutdelare och K.I.M stod för musiken.
  • Skapad: 24 JUL 2014 23:03

bild Närkdag 5

Segrare Inger Joheds lag med Margareta Jacobsson, Sonya Lundberg och Ove Gahnström på fina 57,9. Ove Gahnström var också närmast hål på hål 4 med 3,53 m. På andra plats kom Christina Åkermans lag med Hans Könick, Stig Åstrand, Lars  Clemedson 59,7 och trea Lars Rundgrens lag med Paul Ahlkvist, Andreas Montelius och Anders Eriksson. Stort Grattis till alla!

I första pris ingick kruka från Thord Karlssons Keramik, grönsakslåda från Lassn's och Närs Sparbank plus sylt från Hamngården. Övriga pristagare fick välja från det gedigna prisbordet allt från potatis, grönsaker, klippning, massage, matkasse från När Bodi, blommor, chokladkonfektyr, golflektion mm.

Närmast hål damer lyckades Berit Lindroth med och fick en saigkorg, Ove Gahnström fick solstolar från När Bygg/När El.

Längsta drive damer Karin Enberg Persson som gav henne en litografi från Sommargalleriet och herrar Marcus Pettersson gick hem med ett parasoll från AMAB.

bild Närkdag 1

I Kåksklassen A segrade Egon Schϋberg, i B Karl Andersson och i C Bror Jakobsson. Grattis!

bild Närkdag 4

Det var en härlig dag lite varmt men det fläktade skönt. Vi hade gärna sett fler medlemmar delta. Var var ni alla?

Alla resultat finns på
min golf.