Ombyggnad i Hästhagen

22 OKT 2016 09:19
En lägesrapport. I höst har arbetet med ombyggnad av hål 7, 8 och 9 kunnat återupptas. Bilderna är från hål 7.
  • Skapad: 22 OKT 2016 09:19

Första bilden visar spelriktningen från gul tee, andra bilden är tagen från ”knäet” mot tee. Den tredje bilden visar inspelet till den befintliga greenen. Sådd av fairway och ruff kommer att ske den närmaste tiden. Vi bör kunna spela på sjuan i ny sträckning nästa säsong.

Arbetet med hål 8 påbörjas nu, träd fälls och dräneringsledningar och bevattningsanläggning byggs. Vi hoppas komma långt med teenens uppbyggnad innan snön och kylan kommer, men vi är starkt beroende av kommande väder.

Spel på nya 8:an och 9:an blir troligen inte aktuellt förrän 2018 som förutsättningarna ser ut för närvarande. Kostnader för maskinhyror och material finns reserverade i klubbens budget, det som är lite osäkert är tillgången till personal.

Bankommittén
Paul Ahlkvist