Öppen damdag - DM i åldersklasser

I pinande blåst genomfördes Närs Öppna Damdag i söndags. Vi kunde glädja oss
åt att vi slapp regnet.
  • Skapad: 04 JUN 2012 11:14

Tävlingen lockade 48 deltagare från öns alla golfklubbar. Tävlingsformen var slaggolf och tre klasser, A, B och C. Segrare i respektive klass var Elaine Junevik, Agnetha Larsson och Carina Hägglund. Alla representerade Gumbalde GK. Bästa placering för När var Marie Gahnström med en andra plats i C-klassen. Grattis Marie!
I samband med Öppna Damdagen genomfördes DM i åldersklasser. Här dominerade Gotska GK i Damer 70, segrare Monica Bekken och i Damer 60 Ulla Ahlqvist. I klassen Damer 50 och 35 tog Slite GK hem segerarna genom Anne Bogren respektive Helene Yttergren.
Vi avslutade dagen med lunch, grillat, och prisutdelning. Priserna var sponsrade av Dan Leonette, REKO AB och Jonas Växthus i När.
Stort tack till tävlingsledningen med Anders Kraft i spetsen som höll ordning på oss damer inte en allför svår uppgift.

Öppen Damdag & DM åldersklasser BilderÖppen Damdag & DM åldersklasser Bilder

Skribent: Marie Gahnström