Påskresultat!

18 APR 2017 14:32
GRATTIS Segrarna i Påsksmällen paret Thomas och Anja Lindholm på fina 39 poäng före Anders Kraft och Tobias Ronström också 39 poäng. Stort Tack till de 35 medlemmar som trotsade vädret och ställde upp på städdagen.
  • Uppdaterad: 18 APR 2017 15:29

Trots sen påsk bjöd den på aprilväder, snö, vind, kyla och lite sol.

Alla 20 anmälda par trotsade vädret och kom till starten av Påsksmällen, en partävling Fb/Bb. Efter nio hål bjöds det på traditonsenlig äggtoddy. Den värmde i kylan.  Priser var sedvanliga påskägg fyllda med godis.
På tredje plats kom Monica och Gunnar Gripenberg på 37 poäng. Kåksklassen vann paret Bernt Svensson och Kenth Håkansson. Tyvärr inte så många kåksare med som vanligt.
Tack till tävlingsledningen Nina Matses Eriksson och Åsa Ekvall.

Samtliga resultat finns på min golf.

På städdagen som sammanföll med Påskafton var vi 35 medlemmar som samlades, krattade och rensade runt klubbhuset och på banan.  Klubben bjöd på soppa innan 16 av oss spelade 9-hålstävling. Bäst var Johan Tingström, vår nya banarbetare, på 16 poäng, bland damerna Monica Gripenberg på 15 poäng och bästa kåksare var L-G Holmberg.

Nästa tävling är Vårblandningen, partävling, lördag 29 april följd av Vår/årsmöte kl. 16.00.

Fre - sön: 9-16

Mån - tor: Stängt