Resultat Leonettes Konst!

21 JUN 2014 21:35
Återigen tog Ove Gahnström hem segern, denna gång tillsammans med lagkamraterna Rose-Marie Svahn och Micke Thorén på fina 57,2. Tävlingen scramble lockade 18 tremannalag och fyra kåkslag. Bra golfväder ingen vind, inget regn.
  • Skapad: 21 JUN 2014 21:35

Kåksklassen vann Rune Nordahl tillsammans med Bernt Grauning och Lars Gunna Holmberg. Längsta drive lyckades Sune Nilsson med.

I golfklassen kom Susanne Tjäder, Jan Linder från Nacka GK och vår egen Micke Montelius tvåa. Tredje bästa resultat hade laget med Christina Åkerman, Hans Ulinder och Paul Ahlkvist som vann längsta drive bland herrarna. Damernas längsta drive stod Berit Lindroth för.

Då ingen representerade tredjepristagarna gick tyvärr deras pris vidare till Marie Alsén, Rune Engvall och Göran Karlsson enligt de regler som gäller för priser.

Stort Tack till Dan Leonette för hans fina priser i keramik.

Alla resultat finns på
min golf.