Resultat Vårblandningen!

02 MAJ 2015 21:35
Segrare Roland och Siw Kinberg, grannklubben Gumbalde GK, 43 poäng tätt följda av Arne Ohlsson, När GK, och Matz Bengtsson, Visby GK, 42.8 poäng. Trea blev Åsa och Kalle Ekwall. Stort Grattis. Prissponsor Länsförsäkringars Fastighetsförmedling, tack!
  • Skapad: 02 MAJ 2015 21:35

SMHI hade förutspått regn, endast några få droppar föll på de 33 paren som deltog. En rolig tävlingsform först 6 hål greensome, följt av 6 hål foursome och de sista 6 hålen fyrboll. Lite jobbigt för tävlingsledningen att få det att stämma i nya GIT-tävling men de gjorde ett fint jobb.

Roligt att så många var med på prisutdelningen, förgyllde stämningen.

4 kåkslag ställde upp och spelade också 18 hål, samma spelform. Vann gjorde Egon Schuberg och Nicke Cederlund, tvåa blev Bernt Svensson och Lars-Erik Enblom, grattis.

Samtliga resultat finns på
min golf.

Nästa tävling är Stiga Cup torsdag den 14 maj, slaggolf. Välkomna!