Sponsordagen på När

29 SEP 2019 09:27
När GK:s sponsordag arrangerades lördagen den 28 september och alla tävlingsdeltagare prövades i både regn och sol. Efter tävlingen bjöds våra sponsorer, kommittémedlemmar och anställda på middag och dans på Fransan.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2019 09:27

Sponsordagen är ett viktigt tillfälle för vår klubb att tacka alla våra generösa sponsorer som stöttar oss genom ekonomiskt stöd, varor och tjänster. Lördagen bjöd traditionsenligt på golf med en 3-manna scramble-tävling med efterföljande middag och dans till Zaesars.

Tävlingen resulterade i många fina scorer och vinnarlaget med Jonny Holmgren,  Lennart Johed och Morgan Ronhagen (mamma hämtar priset) vann på fantastiska 51,6 p. Kvällens konferencier Tommy Wahlgren arrangerade också en frågesport där ett lag Anders Pettersson, Tom Fredriksson och Henrik Beijer prickade in alla rätt.

Vi säger stort tack för i år till alla våra sponsoreroch ser fram emot ett fortsatt givande samarbete 2020!

Skribent: Åsa Ekwall

Fre - sön: 9-16