Årsavgifter och information från medlemsmötet

23 NOV 2021 12:14
Det nya året närmar sig och nu är det dags att hantera medlems- och spelavgifterna inför nästa säsong 2022.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2021 14:21

Vi har skickat ut underlag för medlems- och spelavgifter via Min Golf (https://mingolf.golf.se/) och vill rekommendera er alla att genomföra betalningen här. Betalningen via Min Golf är öppen tillsvidare.

Det underlättar vårt arbete betydligt och för dig som medlem finns det också fördelar att betala via Min Golf. Ditt medlemskap aktiveras omgående, vilket innebär att du kan boka starttider så snart bokningen för 2022 är igång.

Att betala årsavgifterna via Min Golf är enkelt. Du gör så här:

1. Logga in på Min Golf (https://mingolf.golf.se/)
  2. Klicka på ”Meny”
  3. Klicka på ”Mina inställningar”
  4. Klicka på ”Betalningar”
  5. Du hittar dina avgifter under ”Obetalda avgifter”
  6. Markera avgifterna
  7. Betala med kort
  8. Därefter ser du din betalning under ”Genomförda betalningar” och får omgående en kvittens per e-post. Du kan också välja att skriva ut en kvittens under ”Genomförda betalningar”.

Önskar du betala via faktura, skickar vi självklart detta till dig per e-post eller vanlig post.

Har du frågor om betalningen eller om ditt medlemskap är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på tel. 0498-49 23 20 eller per e-post till This is a mailto link

För de som inte hade möjlighet att delta på medlemsmötet i november kommer här ett kort sammandrag av vad som diskuterades.

Mötet inleddes med att informera om statistik hur det såg ut med antalet medlemmar, spelade ronder av medlemmar och gäster.

Antal medlemmar vid årets början var 805 st och nu med en ökning av 69 st så landar vi på 874 st medlemmar den 31 oktober, av de 874 st är det ca 540 aktiva medlemmar. Hur ser det då ut med antalet spelade ronder på När GK under samma tid, totalt har det spelats 14447 ronder och där av står gästspelandet för ca 5200 ronder.

Fortsatt informerades att nya hål 8 och 9 nästan är klara och kommer förhoppningsvis att kunna spelas på för första gång till midsommar 2022 om vädret är med oss. I samband med öppnandet av nya hål 8 och 9 kommer övningsområdet på gamla 4an färdigställas för träning och korthålsspel. Arbetet med att anlägga nya puttinggreen (där lusthuset och flaggorna står) kommer ske under vinter/vår i den mån vädret tillåter, gräset beräknas sås under våren och kan då förhoppningsvis tas i bruk under säsongen 2022.

Till hösten 2022 planeras att påbörja bunkerrenovering (durabunker) på hål 1 till 7 och hål 9 där man också kommer se över antalet och placering. Hur sen hål 10 till 18 kommer utvecklas beror till stor del på hur markfrågan löser sig från 12:ans green, hela hål 13 och 14 där vi idag arrenderar. Framtida planer för hål 10 till 18 kommer tidigast kunna presenteras vintern/våren 2023.

Vill också påminna att ni tar del av verksamhetsplan för 2022 vilken ni hittar här.

Bästa golfhälsningar,

Kansliet