Ett nytt år på Fransan

30 JAN 2021 14:34
Hej, då var det dags för ett nytt år på Fransan. Förra året påverkades mycket av covid situationen i landet och vi kunde inte genomföra mycket av det vi ville göra under säsongen. Men i år blir det förhoppningsvis bättre.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2021 12:56

Så till i år har Rikard värvat Magnus Grund som radarpartner. Magnus är uppväxt i en krögarfamilj och har många års erfarenhet av att laga god mat av hög kvalité.

Det är planerat för grill och musikkvällar men allt beror på covid läget. En stor nyhet är att det kommer erbjudas kaffe och smörgåsar (redan från maj) färdiga i klubbhuset redan före första start. Sen finns det också smörgåsar och kaffe klart i kiosken från klockan 09.00 (från maj). En utökad fast à la carte meny kommer att finnas tillgänglig efter midsommar med förrätter, varmrätter och dessert. En stor härlig räksmörgås på gott bröd från bosarve bageri och egengjord majonnäs blir en höjdare i sommar.

Håll utkik så återkommer vi med Pizza helger och lite luncher inom en snar framtid. Vi finns även på Facebook "Restaurang Fransan"

Vi önskar er väldigt välkomna till oss på Fransan.
P.S vill ni beställa catering eller kanske lite smörgåstårtor så hör av er så diskuterar vi gärna fram ett förslag D.S.

Skribent: Rikard Holmebrandt

Mån: Stängt