Vi söker receptionsansvarig

23 DEC 2021 10:47
  • Uppdaterad: 23 DEC 2021 10:47

Våra snart 900 medlemmar och ett växande antal gästande golfspelare söker en vaken, ansvarstagande och serviceinriktad receptionsansvarig!

Förutom receptionsarbete ingår ett antal administrativa uppgifter, bland annat ekonomi (ej bokföring), medlemsservice samt löpande uppdatering av hemsida och social medier, delta i utvecklingsarbete samt daglig tillsyn av lokaler.

Du kommer att arbeta i vårt boknings- och medlemssystem GIT, med hemsida/sociala medier och de vanliga Office programmen. Du får utbildning i GIT men ett visst IT-intresse och kunskap är nödvändigt.

Det är inte ett krav att du är aktiv golfspelare men du måste ha en grundläggande kunskap om och intresse för golfsport. Du måste också ha erfarenhet av att planera, arbetsleda och att själv ge god service. Dessutom bör du ha ett gott ordningssinne. Erfarenhet av ekonomiadministration är ett plus men inget krav.

Vi har inga formella utbildningskrav men tänker oss att du har en gymnasieutbildning i botten med någon form av påbyggnad inom service, ekonomi, turism eller liknande.

Eftersom vår reception är öppen sju dagar i veckan under golfsäsongen innebär tjänsten visst schemalagt arbete på helger. Vår högsäsong är juni-september vilket medför att delar av semestern ska tas ut under vinterhalvåret.

Tjänsten är 50% med möjlighet till utökning. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information kontakta Klubbchef: Emil Baude.

Välkommen med ansökan, CV, referenser, löneanspråk senast 23 januari till:

Skribent: Åsa Ekwall

BANAN STÄNGD tills vidare