Vi söker receptionsansvarig

10 MAR 2022 11:01
  • Uppdaterad: 10 MAR 2022 11:01

När GK söker receptionsansvarig

När Golfklubb bildades 1987 och är belägen nära havet på sydöstra Gotland. Klubben har en naturskön och välskött 18-hålsbana och ett träningsområde. I vårt vackra klubbhus finns en populär restaurang som arrenderas av vår krögare. Klubben är i tillväxt och för närvarande är vi ca 850 medlemmar. Vi har två administrativa åretruntjänster, en klubbchef och en receptionsansvarig samt ett antal säsongsanställda. Nu söker vi en ny receptionsansvarig!

Receptionsansvarig – året runt

Ditt ansvar blir att leda och själv delta i receptionens arbete. Under högsäsongen har du 2-3 medarbetare som du arbetsleder. Du kommer att ingå i ledningsteamet, tillsammans med vår klubbchef och banchef.

Förutom receptionsarbete ingår också en del administrativa uppgifter, uppdatering av hemsida och sociala medier samt daglig tillsyn av lokaler. Under vinterhalvåret handlar arbetet mer om administration, planering och utveckling, tillsammans med klubbchefen.

Du kommer att arbeta i vårt boknings- och medlemssystem GIT, med hemsida/sociala medier och de vanliga Office programmen. Du får utbildning i GIT men ett visst IT-intresse och kunskap är bra att ha.

Du bör ha erfarenhet av daglig planering och arbetsledning och av att själv ge god service. Det är inte ett krav att du är aktiv golfspelare men du måste ha en grundläggande kunskap om och intresse för golfsport.

Vi har inga formella utbildningskrav men tänker oss att du har en gymnasieutbildning i botten kanske med någon form av påbyggnad inom service, ekonomi, turism eller liknande.

Eftersom vår reception är öppen sju dagar i veckan under golfsäsongen innebär tjänsten visst schemalagt arbete på helger. Vår högsäsong är juni-september vilket medför att delar av semestern ska tas ut under vinterhalvåret.

Tjänsten är på 100% under högsäsong, under lågsäsong 50-75%. Tillträde snarast.

För ytterligare information kontakta klubbens styrelseordförande Sonya Lundberg på This is a mailto link eller 070 304 68 00.

Välkommen med din ansökan till: This is a mailto link

Skribent: Marie Sterner

Banan öppen