Följ sidan "Vision 50/50"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vision 50/50

Vision 50/50 – golfens jämställdhetsarbete

När GK har inlett ett långsiktigt förändringsarbete för en mer inkluderande och jämställd golfklubb. Vision 50/50 är ett kostnadsfritt ettårigt utbildningsprogram i golf, idrott och jämställdhet under Svenska Golfförbundets ledning. Alla våra medlemmar är välkomna att engagera sig.

Varför gör vi det här?

Att arbeta med och ta ställning för jämställdhet blir allt viktigare när medvetenheten om frågorna ökar i samhället. Det är styrelsens förhoppning att detta kommer bidra till vår gemenskap och att När Golfklubb blir en ännu mer välkomnande, jämställd och trevlig klubb.

Vill du vara med och påverka?

Klubbens Vision 50/50-styrgrupp består av Michael Thoren, Åsa Ekwall, Bitte Zachrisson Martin, Göran Karlsson, Carl Johan Bernce och Sonja Lundberg .Vi tittar på verksamheten, gör nulägesanalyser och ska så småningom sätta samman en handlingsplan för ett hållbart utvecklingsarbete över tid. Det finns fortfarande tid att komma med på tåget och hjälpa oss med ideér och genomförande.

Projektet påbörjades förra sommaren och vi har en referensgrupp som hjälper oss att komma framåt. Arbetet pågår så om du vill vara med i referensgruppen så hör av dig till Bitte Zachrisson Martin eller Åsa Ekwall på kansliet. Referensgruppen bör gärna bestå av medlemmar i alla åldrar och spelnivåer, från alla kommittéer, såväl nya som gamla medlemmar och inte minst både kvinnor och män

Här finns en länk till faktabrochyren och till introduktionsfilm golf.se för dig som vill veta mer.

Vill du veta mer eller vara med och påverka i  klubbens Vision 50/50-arbete, kontakta:

Bitte Zachrisson Martin (projektledare 50/50)

Email: Bittezm@hotmail.com

Åsa Ekwall (klubbchef)

Emejl: Info@nargk.se

Inga nyheter är skapade

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se

E-post: info@nargk.se