Tävling

RESULTAT SCHAKTCUPEN 30 AUGUSTI 2020:

A-klassen:

1. Göran Karlsson (När GK) 39p

2. Karl Ekwall (När GK) 37p

3. Robin Ansin (Ekholmsnäs GK) 37p

B-klassen:

1. Lars-Erik Andersson (När GK) 42p

2. Göran Eriksson (När GK) 39p

3. Carl-Fredrik Matthing (När GK) 34p

C-klassen:

1. Runo Söderling (När GK) 38p

2. Lars-Erik Larsson (när GK) 36p

3. Tönu Saartok (Visby GK) 36p

Närmast hål: Ing-Marie Saartok och Ove Gahnström

Närmast linjen: Svante Strandberg

NÄR GK:s TÄVLINGAR 2020

Klicka i menyn till vänster Tävlingar 2020 för information, anmälan, resultat mm

Med hänsyn till myndigheternas och SGF:s nya riktlinjer öppnar vi upp för tävlingsspel fr.o.m. 1 juli 2020. SGF har kommit med uppdaterade Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor som gäller fr.o.m. 1 september.

Läs mer här: https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

ALLMÄN INFORMATION

Hcp Fr. o. m 1 mars 2020 gäller nya världshandicapsystemet, som innebär ett snitthandicap vilket blir mer rättvisande och speglar aktuell spelstandard bättre. Världshandicapen går från (+8,0 till 54,0 = exakt handicap) spärren för höjning över 36,0 är borttagen liksom handicapgrupper.

Slopetabellen går upp till handicap 54,0

Orange Tee finns nu tillgängligt för spel och är slopat för damer. Spel från orange tee ger en förkortning av banan med 302 meter jämfört med röd tee. Förkortningen har fördelats på hål 1, 3, 7, 10, 14, 15 och 18, dessa tee kommer efterhand att fräschas till, få bättre finish och utslagsmattor. Övriga hål för orange tee är desamma som för röd tee.

Klubben hoppas att det ska ge en positiv effekt på tävlingsdeltagande genom att även damerna får ett alternativt tee, vilket helt överensstämmer med klubbens engagemang i Vision 50/50.

2020 är ett försöksår med orange tee och en utvärdering sker efter säsongen och klubben emotser synpunkter.

Val av Tee vid klubbtävlingar gäller enligt följande, om inte särskilda statuter angetts för specifik tävling:

Singeltävling fritt val av tee: Damer oavsett ålder kan välja gul, röd eller orange tee. Herrar oavsett ålder kan välja gul eller röd tee.

Par- och lagtävlingar: Damer 70 år och äldre kan välja röd eller orange tee. Herrar 70 år och äldre kan välja gul eller röd tee. Valet görs i samband med anmälan.

Anmälan till tävlingar sker som vanligt via Min Golf. Vid partävlingar kan du även anmäla dig individuellt på Min Golf för att förhoppningsvis bli ihoplottad med annan spelare.

Anmälningsavgiften för alla 18-hålstävlingar är 100 kr.  Betala den gärna på Min Golf i samband med anmälan. Underlättar både för dig, som slipper stå i kö i klubbhuset samt för kanslipersonalen.

Golfbil får endast användas mot uppvisande av giltigt ”Tillstånd att använda transportmedel i samband med golfspel” utfärdat av spelarens hemmaklubb.
(se Spel- och tävlingshandboken kapitel 1.10).

Välkommen till årets tävlingssäsong på När GK!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 26 OKT 2019 14:18

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se