När GK:s matchspel 2020

Välkomna att spela När GK:s Matchspel 2020

sponsrad av Kerstin och Dan Leonette

I år fortsätter vi med vår matchtävling som pågår under säsongen, med finalspel i dam- respektive herrklass fredagen den 2 augusti. Vi är mycket glada över att åter ha Kerstin och Dan Leonette som sponsor för denna tävling. Perioderna för de 5 spelomgångarna är:

1/ 4 juli -11 juli
2/ 12 juli – 18 juli
3/ 19 juli – 25 juli
4/ 26 juli – 1 augusti
​5/ Final 2 augusti

Anmälan på Min Golf
Frågor ang. tävlingen This is a mailto link

Anmälningstiden startar måndagen den 15 juni kl. 10.00 och avslutas onsdagen den 1 juli. Antalet möjliga deltagare är 32 stycken i respektive klass. De 32 första herrarna respektive damerna kommer sedan att lottas. Reservlista upprättas automatiskt. Lottningen offentliggörs den 3 juli

Herrar spelar alla från gul tee och damerna från röd. Full hcp gäller.

Matcherna skall genomföras på NÄR GK.

Resultat mailas till This is a mailto link efter spelad match. Matcher som inte har avslutats inom respektive period kommer att strykas. Matchresultaten kommer regelbundet att redovisas på vår hemsida och på anslagstavlan.

Hjärtligt välkomna!

Uppdaterad: 28 JUL 2018 18:12

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se