Pro/shop

NY PRO TILL NÄR GK

Under vintern har vi rekryterat en ny Pro till klubben!

Carl Johan Bernce är en ytterst erfaren tränare, som har arbetat och levt med golfen sedan ungdomsåren.

Efter flera år som spelare på proffsnivå, utbildade sig Carl Johan Bernce till tränare och har även en klubbchefsutbildning på sitt CV. Han har drivit flera golfklubbar och några av er kanske känner Carl Johan från Suderbys Golf, söder om Visby.

Carl Johan andas och utstrålar golf! Det känns mycket inspirerande att knyta ytterligare en sann golfentusiast till klubben!

Carl Johan kommer att hålla i våra medlemsträningar och kommer även att erbjuda nybörjarkurser och enskilda lektioner. Därutöver bjuder han in till Ladies’ Weekend vid ett par tillfällen under våren.

VIKTIGT: Planeringen nedan håller så länge vi inte får nya direktiv och rekommendationer från våra myndigheter och/eller SGF med anledning av COVID-19, som skulle påverka planeringen.

MEDLEMSTRÄNINGAR

LÅGSÄSONG (11 augusti – 8 september):

tisdagar kl. 16:00 - 17:00 (JUNIORER) och 17:00 - 18:00 (SENIORER)

OBS! Tisdag 11 augusti = träningen INSTÄLLD

NYBÖRJARKURSER seniorer

25-26 april / 16-17 maj / 6-7 juni / 4-5 juli / 8-9 augusti / 5-6 september

Pris för kurs i två dagar inkl. medlemskap +spel på När GK 2020: endast 2 350 kr

JUNIORKURSER

6-7 juli / 13-14 juli

Pris för kurs i två dagar: endast 1 450 kr (medlemskap för 2020 ingår)

LADIES’ WEEKEND

23-24 maj / 13-14 juni

Pris för kurs i två dagar inkl. 2 luncher: endast 1 295 kr

PRIVATLEKTIONER

Alla medlemmar är varmt välkomna att boka in privatlektioner (individuellt, par, mindre grupper).

Intresserad av en kurs, träning, lektion eller Ladies’ Weekend?

Ta kontakt med Carl Johan på e-post: This is a mailto link / tel: 076-009 40 17

eller kansliet på e-post: This is a mailto link / tel: 0498-49 23 20

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

NY GOLFSHOP PÅ NÄR GK

Nu har en ny golfshop öppnat på När GK!

Golfentusiasterna Klas och Åsa Köhler har ägnat en stor del av deras yrkesliv åt golfen och har erfarenheter från både golfresor, golfshop och Klas även som Pro/tränare.

Sedan 1997 driver de företaget Farsta Golf AB (https://farstagolf.se/) och fram till i fjol även en outlet/shop på Suderbys. Nu väljer de att komma över till oss på östra sidan av ön och slår upp dörrarna för shopen lagom till påskhelgen.

Köhlers kommer att erbjuda alla kunder det allra senaste på marknaden, parallellt med ett sortiment golfprodukter och kläder till outletpriser!

När det gäller golfklubbor, kommer de att jobba mycket med personlig utprovning, något som de har erfarenhet av sedan tidigare. Köhlers är återförsäljare av bl.a. Cobra, Wilson, Titleist, Taylor Made och Mizuno och kommer att se till att du får klubbor som passar just dig och ditt spel - och de kommer att göra det till förmånliga priser!

Ni når Åsa och Klas på tel. 070-835 07 59 (Klas) eller 073-318 80 81 (Åsa).

Uppdaterad: 29 MAJ 2018 21:47

Klicka på bilden och se våra sponsorer

klart.se