Pro/shop

Samarbete med Visby GK

Samarbetet innebär att vi ”samkör” vår shop med shopen på Kronholmen, Visby står för sortiment, lager mm och vi själva bemannar shopen via vår reception. Det finns bland annat produkter från Titleist, Cobra, FootJoy, Puma och Daily Sports.

Vi kommer också att samarbeta kring pro på så sätt att tränare från Visby leder våra medlemsträningar på tisdagar och torsdagar samt håller i de olika kurser som vi ordnar under året.

Medlemsträningar

Vi erbjuder medlemsträningar varje vecka, läs mer på sidan medlemsträning.

Nybörjarkurser (Grönt Kort)

Syftet med nybörjarkursen är du ska få en så bra start på din golfkarriär som möjligt. Vi går igenom hur golf spelas (regler och golfvett). Du får lära dig grunderna i själva spelet (grepp, sving, långa slag, korta slag, puttning m.m.). Och du får tips och råd kring hur du ska träna vidare för att utveckla ditt golfspel.

När datum för 2022 är bestämda publiceras dessa här.

Välkomna!

Uppdaterad: 03 FEB 2021 13:02