Möt vår PRO – Anders Fritzon!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Nu säger vi välkommen till Anders Fritzon som blir ny PGA Professional på När GK säsongen 2023.

Anders gästspelade hos oss redan förra säsongen så han är redan välkänd för och omtyckt av många. 

Vi träffade Anders en eftermiddag i april och passade på att ställa några frågor.

Hur länge har du varit golfpro?

Jag har varit pro sedan 1997, och på Gotland har jag och familjen bott i sju år. Jag har hunnit med sex säsonger på Visby GK och en säsong på Gumbalde.

Varför valde du just När GK i år?

Jag har ju under de senaste två säsongerna gästspelat hos er och verkligen kommit att gilla klubben, banan och platsen. En av de största anledningarna till att jag vill vara på När GK är att jag vill skapa lite mer tid för min familj, som sett väldigt lite av mig på de senaste somrarna.

Vad vill du förmedla med din träning?

Jag hoppas kunna skapa ett ännu större intresse för att vilja träna mer för ett jämnare och roligare spel. Jag har under åren förstått att ” less is more ”, alltså att förstå golfens grunder enkelt och tydligt, med det ha verktyg och övningar för att spela på den nivå ni önskar, eller bättre. ”Bra Golf Är Alltid Roligare Golf”! Jag ser fram emot många fina träningstillfällen och härliga möten på klubben i sommar.

Hur kommer golfträning på När GK se ut i sommar?

Under sommaren kommer jag erbjuda både medlemsträning, privatlektioner och nybörjarkurser. 

Medlemsträningar kommer finnas för knattar, juniorer och seniorer. Under försäsong blir det ett tillfälle per kategori i veckan (torsdagar) och under högsäsong erbjuds två tillfällen (onsdagar + torsdagar).

Från och med 1/6 kommer alla typer av träning bokas och betalas via hemsidan. Tills den funktionen är klar bokas och betalas träning som vanligt via receptionen. Försäsongens alla kurser och lektionstillfällen finns nu inlagda i kalendern på hemsidan. Vill du läsa mer om olika typer av golfträning på När GK finns information på nargk.se/träna

Välkommen att träna golf med Anders på När GK!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter