Möt vår nya klubbchef – Fredrik Ström!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

En kall februaridag träffar vi vår nya klubbchef Fredrik Ström på ett snöigt När GK. Vi slår oss ner framför brasan i klubbhuset över en kopp kaffe. När vi blickar ut över de snötäckta greenerna konstaterar vi att just idag känns golfsäsongen avlägsen.

Hej Fredrik och välkommen (tillbaka) till När GK, berätta lite om dig själv!

Jag är 55 år gammal och uppvuxen i Skåne men har de senaste 21 åren bott i Garde. Här bor jag med min fru Bodil och barnen Wille och Saga. Jag började tidigt spela golf och gick flera utbildningar som slutligen ledde fram till jobbet som PGA tränare. Det har nu hunnit bli 34 år i branschen och jag har i princip gjort allt man kan göra inom golfen, från att ge lektioner till att driva hela anläggningar. Jag brinner för golf och framför allt sportens traditionella och historiska värden.

Du har ju varit här hos oss på När tidigare som tränare i nästan 10 år. Vad fick dig att komma tillbaka?

Jag lämnade När för jobbet som klubbchef på Gumbalde GK och nu återvänder jag av samma anledning. När GK ligger mig varmt om hjärtat och jag känner att jag har mycket att ge till klubben.

Som klubbchef kommer du att driva och utveckla verksamheten, vad kan vi förvänta oss av 2024?

Inledningsvis kommer jag sätta mig in i verksamheten och lära känna personalen. Under säsongen 2024 kommer fokus ligga på banan, klubblivet och klubbens ekonomi. Vi kommer göra en del förbättringar på banan för att både medlemmar och gästspelare ska få en golf- och naturupplevelse utöver det vanliga. Det handlar bland annat om att se över klipplinjer, trädplanteringar och rensa bort ris och buskage. Min vision för Närs golfbana är att behålla själen som grundarna av banan har byggt, men fixa till de små sakerna för att säkra både effektivare skötsel och ett roligare spel.

Tack Fredrik och lycka till på jobbet! Väl mött på banan i vår. ⛳️

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter