Hej medlem! Värva en kompis – fina erbjudanden väntar!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Vi vill bli fler i klubben och som medlem är du den bästa ambassadören för vår verksamhet. Säkert känner du någon som är nyfiken på golfspelet eller som har pausat med golfen sedan några år tillbaka. Just nu har vi fina erbjudanden för dig som värvar en ny medlem!

Värva så här:

  • Värva en ny fullbetalande medlem (över 15 år) så får du som värvar en snygg piké med klubbens fina logga.
  • Värva en ny medlem som går grönt-kort-kurs så får du som värvar en gratis golflektion (25min). Paketpris för grönt-kort-kurs och medlemsskap: 2 995:-

För att få premien är det viktigt att den nya medlemmen som värvas anger ditt namn och golf-id på medlemsansökan. I fältet Övrigt meddelande på medlemsansökan ska namn och golf-id på den som värvar anges.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter