Grattis Slite till segern i seriespelet!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Tyvärr blev det ingen serieseger för När i seriespelet. Efter ordinarie matcher i särspelet mot Slite var ställningenj 4-4.  2 segrar och 2 förluster innebar oavgjort och suddden death .Matchen spelades på Gumbalde och där i skymningen blev det förlust på 2:a extrahålet för våra ”oldtimers” Lilian och Alf Möllerström mot 2 Sliteungdomar.

I det ordinarie spelet vann Lilian och Alf sin match precis som de gjort i sina tidigare seriematcher. Och vunnit många matcher har Närs lag verkligen gjort i serien. 5 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust är ett strålande facit. Flest segrar av alla lag däribland  2 möten mot Slite.

Men vi gratulerar förstås Slite till vinsten. Ett stort tack till söndagskvällens lag som förutom Lilian och Alf bestod av Berit Lindroth, Anette Montelius, Göran Karlsson, Andreas Montelius, Jan Torberger och Lasse Svensson. Inte heller att glömma de ytterligare 14 spelare som ställt upp under säsongen.

Särspel i all ära, men nästa år hoppas vi att Gotlands Golfförbund ändrar reglerna så att inbördes möten, antalet segrar och poängskillnad räknas innan det blir tal om eventuellt särspel.

Nästa år vinner vi !

Pelle Josefsson

lagledare

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter