”En hjärnfemma – om mental träning i När-tid” 

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Vi har alla varit med om känslan av ett dåligt spelat hål. På väg till nästa hål finns den där missmodiga känslan kvar som liksom tar över spelet. Låt inte ett dåligt slag förstöra en hel runda! Den här föreläsningen ger dig verktyg, tankesätt och motivation till förändring.

Thomas Nilsson är legitimerad psykolog med särskilt intresse för idrottspsykologi och har bland annat coachat Charlotte Kalla, friidrottaren Andreas Almgren och skidlandslaget. Han föreläser också om motivation, prestationspsykologi, spelberoende och vad som gör oss lyckliga.

Thomas motto ”jag utvecklar inte idrottare, jag utvecklar individer” summerar hans förhållningssätt till idrott som personlig utveckling, glädje, kamratskap och lärande för livet.

Datum: 8 augusti 09:00 – 11:00

Plats: Klubbhuset, När GK

Pris: 100:-

Den här föreläsning är öppen och bokningsbar för alla medlemmar. Välkommen till en spännande och inspirerande föreläsning!

Boka här!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter